PLR - Fata Morgana, creatia lui Dragnea?

Sambata, 09 August 2014, ora 09:32
2527 citiri
PLR - Fata Morgana, creatia lui Dragnea?

Partidul Liberal Reformator a fost atacat vineri de reprezentantii Aliantei Crestin Liberale, care il considera un fel de Fata Morgana si o creatie a presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea.

"Asa a fost construit acest PLR. Ca un fel de UNPR. Au creat o Fata Morgana asa, o asteptare. Umbla un zvon ca in septembrie va da Guvernul un act normativ sa-i dezlege de glie pe consilierii locali. E un fel de pacaleala pentru cei care sa creeze majoritati cu PSD", a spus Flutur, secretarul general al PDL, intr-o conferinta de presa, citat de Mediafax.

Mai mult, si liberalul Alexandru Baisanu a criticat PLR si PMP, pe care le considera partide-satelit, create de unii nemultumiti.

"Sunt cativa baieti destepti care isi formeaza partide-satelit cu care joaca o singura piesa in viata lor si apoi mor. E ca la insecte", a declarat Baisanu.

"S-au dus pe veranda si incearca sa ajunga nu pe usa, ci pe geam, in PSD. Partidul domnului Tariceanu e facut in biroul domnului Dragnea. Acest partid e facut de Dragnea si PSD cu interesul de a rupe o parte mica din dreapta. Sunt pierderi minore. Decat sa joace la sapte capete, mai bine ca au plecat", a adaugat Baisanu citat de aceeasi sursa.

Decalariile vin in contextul in care mai multi parlamentari au demisionat din PNL si s-au inscris in formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu, printre care si deputatul de Suceava Constantin Galan.

PLR reprezinta un proiect politic rezultat din parteneriatul dintre Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale, initiat de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si Partidul National al Mediului.

Cine mai conduce PLR alaturi de Tariceanu

Congresul Partidului Liberal Reformator (PLR), reunit in zilele de 1 si 2 august, la Palatul Parlamentului, a decis noua structura de conducere a partidului, dupa ce Calin Popescu Tariceanu a fost ales presedinte al formatiunii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Flutur atac PLR, #PLR Fata Morgana, #PNL razboi PLR , #Calin Popescu Tariceanu