Papahagi pleaca din PMP: Udrea, un produs periculos al noii generatii de politicieni

Marti, 08 Iulie 2014, ora 12:08
7229 citiri
Papahagi pleaca din PMP: Udrea, un produs periculos al noii generatii de politicieni
Foto: Facebook Adrian Papahagi

Adrian Papahagi a demisionat din Partidul Miscarea Populara, declarand ca regreta eforturile "ingropate in proiectul PMP" si invinuind-o pe Elena Udrea de esecul acestui proiect politic.

"Imi pare rau de fiecare clipa, fiecare efort, fiecare naivitate ingropate in proiectul PMP, confiscat de Elena Udrea. O consider pe Elena Udrea un produs periculos al noii generatii de politicieni; nu vad nicio diferenta morala, politica sau mediatica intre ea si Victor Ponta", a scris pe Facebook Adrian Papahagi.

Politicianul mai spune ca a crezut cu sinceritate in ideea partidului pe care acum il paraseste. "Regret nesfarsit esecul proiectului initial al PMP: am fost cinstit atunci cand am batut tara si televiziunile, spunandu-le oamenilor ca e un partid altfel. Cand n-am mai crezut acest lucru, n-am mintit. Adio, PMP!", a incheiat Papahagi.

Papahagi, resemnat dupa alegerile din PMP: Imi pierd treptat iluziile si naivitatile

El participase la primul Congres al PMP si initial isi depusese candidatura la conducerea partidului, retragandu-se ulterior. "Incepand de astazi, intru in rezerva strategica de cadre a dreptei. Raman simplu membru in partidul pe care l-am fondat cu speranta in 23 iulie 2013", declarase Papahagi dupa Congres.

Adrian Papahagi revine in PMP, convins de PSD: Imi doresc victoria

Nu este prima oara cand Papahagi se retrage din viata politica. In timpul campaniei electorale, acesta a mai avut o perioada de detasare de partid, revenind insa in ultima saptamana inainte de alegeri, cand a sprijinit din nou efortul partidului.

Papahagi este fondator al PMP.

A.V.

#Adrian Papahagi demisie PMP, #Papahagi plecare PMP Udrea, #Papahagi Udrea produs periculos , #Adrian Papahagi
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Pai, asta abia acum si-a dat seama cit de toxica e coana Leana
Poza iancugheorghe
iancugheorghe
rank 5