Demisie din PMP: S-au inradacinat obiceiurile pentru care am parasit PDL

Luni, 11 August 2014, ora 20:03
4245 citiri
Demisie din PMP: S-au inradacinat obiceiurile pentru care am parasit PDL
Foto: cugetliber.ro

Deputatul de Constanta Florin Gheorghe a anuntat, luni, ca a demisionat din Partidul Miscarea Populara (PMP), acuzand ca in noul partid exista aceleasi "obiceiuri" precum cele pentru care parasise anterior PDL.

"Mi-am inaintat astazi demisia din PMP si va spun sincer ca am facut-o cu mare mahnire. PMP a fost unul dintre proiectele in care am crezut cu toata puterea si pentru care cred ca am facut tot ceea ce mi-a stat in putinta pentru ca valorile si obiectivele pe care ni le-am propus la inceput sa devina si realitate.

Din pacate, cel putin la Constanta, PMP s-a indepartat cu totul de obiectivul nostru central, de a face o politica onesta si corecta. Dimpotriva, la Constanta s-au inradacinat exact aceleasi obiceiuri pentru care am parasit PDL", explica acesta intr-un comunicat de presa preluat de Ziua de Constanta.

Deputatul susine ca actualul presedinte al PMP Constanta "a facut tot ce i-a stat in putere" ca sa il excluda.

"Daca eu sunt raul cel mare din PMP Constanta, inseamna ca de maine, fara Florin Gheorghe, organizatia va exploda de simpatie publica", comenteaza acesta ironic.

Deputatul da asigurari ca va sprijini in continuare "proiectele legislative care au in centru modernizarea Romaniei" si spune ca in cateva saptamani ii va invita pe constanteni la lansarea unui proiect personal, care le va schimba viata in bine.

Si deputatul Florin Secara a anuntat, vineri, ca din motive personale a decis sa inceteze colaborarea cu Partidul Miscarea Populara.

Inca o demisie din PMP - un deputat a parasit partidul

"Din motive personale care se vor afla, poate, in timp, incepand de astazi am hotarat sa opresc colaborarea cu Partidul Miscarea Populara.Vreau sa multumesc multora dintre colegii mei cu care am colaborat foarte bine, in mare parte o echipa ok", a declarat Florin Secara.

#Florin Gheorghe demisionat PMP, #Florin Gheorghe demisie PMP, #deputat demisie PMP , #Elena Udrea