Drobeta-Turnu Severin are de joi un primar Popular

Sambata, 24 Mai 2014, ora 08:00
2600 citiri
Drobeta-Turnu Severin are de joi un primar Popular
Foto: romeocrismaru.blogspot.com

Constantin Gherghe, primarul Drobetei-Turnu Severin s-a alaturat joi Fundatiei Miscarea Populara, intarind lista edililor "populari" din marile orase, lista pe care se mai afla Emil Boc (Cluj-Napoca), Gheorghe Stefan (Piatra Neamt) sau Gheorghe Falca (Arad).

"Sper ca si pe aceasta cale sa facem ceva pentru tara si, deopotriva, pentru zona de unde vin eu. Cel putin cat am avut placerea sa lucrez cu doamna ministru Elena Udrea, Turnu Severin a avut de castigat", a declarat Constantin Gherghe intr-o conferinta de presa.

Deputatul PMP Elena Udrea a declarat ca se bucura sa continue parteneriatul cu Constantin Gherghe, inceput cu ani in urma, cand aceasta conducea Ministerul Dezvoltarii si Turismului.

"Pentru mine este o data in plus o bucurie pentru ca am lucrat foarte bine cu dl. Gherghe la Drobeta- Turnu Severin, unde, impreuna, am reusit sa derulam cateva proiecte cu fonduri europene foarte importante, de la reabilitari de drumuri in oras, la reabilitari de scoli si licee", a spus Elena Udrea.

Deputatul PMP a spus ca primarul de Turnu Severin reprezinta opozitia politica intr-un judet acaparat de PSD si de Adrian Duicu si ca era normal ca el sa se regaseasca aproape de Miscarea Populara, cel mai sever critic al PSD.

#Constantin Gherghe PMP, #Constantin Gherghe primar Drobeta, #primari populari , #Elena Udrea