PMP decide marti cine va fi candidatul formatiunii la presedintie

Marti, 19 August 2014, ora 08:52
1867 citiri
PMP decide marti cine va fi candidatul formatiunii la presedintie

Colegiul National al Partidului Miscarea Populara se reuneste, marti, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014.

Reuniunea are loc in contextul in care, luni, Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidentiale, a anuntat ca va intra in cursa electorala ca independent si ca nu va mai ramane membru al PMP.

Udrea, gata de prezidentiale: Il pot bate pe Ponta! Ce spune despre demisia lui Diaconescu

Diaconescu a explicat ca a luat aceasta decizie dupa ce cativa colegi din Partidul Miscarea Populara au initiat "un proces public", avand drept scop schimbarea candidatului PMP la Presedintie.

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, la randul sau, ca regreta plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a fost doar propus, nu si votat de conducerea formatiunii pentru a intra in cursa electorala pentru Cotroceni.

"Statutul partidului spune ca votul pentru candidat se da in Colegiul National. Deci eram oricum obligati sa avem acest Colegiu si sa votam candidatul PMP pentru Presedintia Romaniei", a precizat ea.

Elena Udrea a mai afirmat ca este pregatita sa-si asume candidatura la Presedintia Romaniei.

#PMP candidat presedintie, #Elena Udrea presedintie , #Elena Udrea