Ruxandra Dragomir, aleasa presedinte al organizatiei de femei a PMP

Sambata, 19 Iulie 2014, ora 20:12
2554 citiri
Ruxandra Dragomir, aleasa presedinte al organizatiei de femei a PMP
Foto: Facebook/Elena Udrea

Ruxandra Dragomir, fosta tenismena, a fost aleasa, sambata, in functia de presedinte al organizatiei de femei a Partidului Miscarea Populara (PMP), in cadrul Congresului Femeilor Populare care a avut loc la Sinaia.

"Nu am mai facut politica inainte de a veni in PMP. In Miscarea Populara am gasit ceea ce imi doream de la un partid - sprijin pentru femei si modele adevarate de politician.

Le transmit tuturor femeilor populare ca vor avea in mine cel mai puternic suporter al lor", a declarat Ruxandra Dragomir, arata Realitatea TV.

Udrea: Suntem niste fericite! Faptul ca purtam tocuri nu ne va opri cariera politica

Elena Udrea, presedintele PMP, a spus ca Dragomir este un exemplu de urmat, pentru ca este realizata pe toate planurile.

"Este pentru prima data cand o femeie castiga functia de presedinte intr-un congres, cand castiga, nu e numita. Le multumesc si colegilor nostri barbati, care s-au dovedit cel mai putin misogini (...) Eu va doresc sa va asumati roluri importante in politica", a evidentiat Udrea.

Elena Udrea si-a sfatuit colegele sa fie cat mai independente, dar fara sa renunte la feminitate, precizand ca ea a fost atipica si purta tocuri atunci cand femeile din politica de imbracau doar in costume cenusii.

#Ruxandra Dragomir presedinte organizatie femei PMP, #Ruxandra Dragomir PMP, #Ruxandra Dragomir alegeri PMP , #Elena Udrea