Eugen Tomac, noul presedinte al PMP in locul lui Udrea: Sa spulberam acest USL dolofan!

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 14:42
3803 citiri
Eugen Tomac, noul presedinte al PMP in locul lui Udrea: Sa spulberam acest USL dolofan!
Foto: Ora Noua

Eugen Tomac a castigat, duminica, sefia Partidului Miscarea Populara, o "victorie" predictibila avand in vedere ca a fost singurul candidat pentru scaunul lasat liber de Elena Udrea, care s-a autosuspendat de la conducerea formatiunii dupa ce, pe numele sau, procurorii DNA au emis trei cereri de arestare preventiva.

Tomac a primit 694 de voturi pentru, dar si 8 impotriva.

Basescu, la PMP: Udrea mi-a spus de acuzatiile la adresa lui Coldea. Treaba cu Bercea si fratele meu, o inscenare

"Va asigur ca atat eu, cat si intreaga conducere a PMP va face tot ce ne sta in putinta ca in 2016 sa ne prezentam cu fruntea sus in locale si parlamentare si sa spulberam acest USL dolofan care s-a diluat usor si ne plictiseste deja. La munca si mult succes!", a fost scurtul discurs al lui Tomac dupa ce a fost anuntat rezultatul votului.

Congresul Partidului Miscarea Populara de duminica a fost mai mult o rampa de relansare a lui Traian Basescu in viata politica, dupa aproape doua luni de pauza.

Desi nu confirmase participarea, fostul presedinte al Romaniei a ajuns la Palatul Parlamentului, unde are loc Congresul, cu putin timp inainte de inceperea lucrarilor. Fostul sef al statului a acaparat intreaga atentie a presei, tinand un discurs de peste jumatate de ora in care i-a multumit Elenei Udrea pentru ce a facut pentru PMP si a afirmat ca isi doreste sa-i demonstreze inca o data ca este cinstita.

Totodata, Basescu le-a spus jurnalistilor si ca este adevarat ca a fost informat de Elena Udrea despre suspiciunile sale la adresa actualului sef interimat al SRI, generalul Florian Coldea.

Nu au ramas fara raspuns nici atacurile care au existat in aceste doua luni la adresa sa, fostul sef al statului anuntand ca isi va apara mandatele, incepand chiar de duminica, el demontand o serie de "minciuni" care l-au vizat in ultima perioada.

#Eugen Tomac nou presedinte PMP , #Eugen Tomac