A fost stabilita data congresului PMP - vezi cand va avea loc

Luni, 17 Februarie 2014, ora 21:10
1854 citiri
A fost stabilita data congresului PMP - vezi cand va avea loc
Foto: Adevarul

Data congresului Partidului Miscarea Populara (PMP) a fost stabilita pe 22 martie, a anuntat, luni, presedintele interimar al partidului, Eugen Tomac. Cu aceasta ocazie va fi validata lista candidatilor partidului la europarlamentare.

"In Colegiul Director am stabilit procedurile interne pentru desemnarea candidatilor la europarlamentare si am stabilit data congresului PMP, pentru 22 martie", a anuntat Tomac, potrivit Mediafax.

In cadrul congresului PMP va fi supusa votului lista candidatilor partidului la europarlamentare, potrivit vicepresedintelui PMP Teodor Baconschi. In plus, PMP trebuie sa isi aleaga si conducerea.

"Am stabilit ca fiecare organizatie a PMP va prezenta pana lunea viitoare, pana pe 24 februarie, o lista de candidati care sa corespunda criteriilor stabilite in PMP.

Apoi, vom da drumul la campania de strangere de semnaturi, ne-am propus strangerea a cel putin 250.000 de semnaturi, conform legii, si vom supune la vot, potrivit Statutului, lista respectiva in cadrul Congresului nostru, care va avea loc pe 22 martie. Iata, validarea listei se face printr-o democratie interna fara defect", a spus Baconschi.

#congres PMP martie, #PMP europarlamentare, #congres Partidul Miscarea Populara , #stiri Partidul Miscarea Populara