Abia plecat, Papahagi e asteptat inapoi in PMP: Nu sunt doar ingeri in politica

Luni, 17 Februarie 2014, ora 16:33
3896 citiri
Abia plecat, Papahagi e asteptat inapoi in PMP: Nu sunt doar ingeri in politica

Renuntarea la politica a vicepresedintelui PMP Adrian Papahagi, ca urmare a primirii in partid a controversatului deputat Marin Anton de la PNL, e regretata de colegii sai, care il asteapta inapoi.

"Adrian Papahagi a facut foarte mult pentru Miscarea Populara. Va ramane in Fundatia cu acelasi nume, dar sper ca intr-o zi sa revina in politica in care nu exista doar ingeri", a declarat Cristian Preda pentru Ziare.com

Si presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, si-a exprimat speranta ca Papahagi va reveni in curand.

"Dupa cum stiti, Adrian Papahagi s-a retras deocamdata din functiile detinute in PMP. Regret decizia lui dar ma bucur ca ramane in Fundatie, la Cluj, alaturi de Emil Boc si de restul echipei. Sper sa revina in viitorul apropiat si in pozitii politice", a scris profesorul de sociologie pe Facebook.

Suparat pe PMP, Papahagi se retrage din politica

Adrian Papahagi, vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara, a decis sa se retraga din politica, asa cum anuntase anterior, dupa ce conducerea formatiunii a decis ca deputatul Marin Anton, proaspat plecat din PNL, sa fie acceptat in noul PMP.

"Din ratiuni personale, care nu ma implica decat pe mine, am decis sa ma retrag din viata politica. Voi continua sa lupt, ca intelectual, pentru valorile in care cred si pentru asanarea spatiului public romanesc. Voi acorda mereu sprijin si incredere Partidului Miscarea Populara, al carui fondator sunt, si Presedintelui Traian Basescu.

Voi fi alaturi de ei ca orator si sustinator, atunci cand mi-o vor cere, asa cum s-a intamplat din vara lui 2012 incoace. In perioada urmatoare imi voi dedica toata pasiunea si energia familiei si universitatii, si voi refuza orice aparitie publica", scrie Adrian Papahagi pe Facebook.

#retragere Papahagi reactii PMP, #Papahagi retragere politica , #stiri Partidul Miscarea Populara