Cristian Petrescu: Ponta isi foloseste Corpul de Control pentru a ataca PMP

Joi, 22 Mai 2014, ora 18:06
1673 citiri
Cristian Petrescu: Ponta isi foloseste Corpul de Control pentru a ataca PMP
Foto: Arhiva

Deputatul PMP Cristian Petrescu l-a criticat joi pe premierul Victor Ponta, pe care l-a acuzat ca "isi foloseste Corpul de Control pentru a ataca Partidul Miscarea Populara si pe membrii acestuia".

"Noul raport al Corpului de Control e o fumigena de campanie, pe acelasi tipic precum precedentele: sunt identificate o serie de nereguli in administratiile locale, iar propaganda PSD le pune imediat in spatele Ministerului Dezvoltarii din perioada mandatului Elenei Udrea. Un argument in plus este faptul ca raportul nu identifica nicio neregula la primariile gestionate de PSD", a spus Petrescu.

Guvernul sesizeaza organele de urmarire penala pentru nereguli in programul "Schi pentru Romania"

Corpul de Control al Guvernului a publicat recent un raport in care mai multe administratii locale erau acuzate ca ar fi folosit ilegal banii primiti prin programul "Schi in Romania", in perioada in care Elena Udrea detinea functia de Ministru al Dezvoltatii si Turismului.

In cauza sunt consiliile judetene din Cluj si Maramures, precum si consiliile locale din Vulcan, Petrosani, Cavnic, Borsa, Predeal, Borsec si Azuga.

Pe baza informatiilor din raport, Corpul de Control a sesizat Parchetul General. Corpul de Control a ajuns la concluzia ca, printre altele, fondurile au fost alocate si in cazul unor terenuri cu o situatie juridica incerta, s-au achizitionat echipamente care nu erau incluse in obiectivele initiale si s-au platit echipamente care nu se regaseau ulterior pe partii.

#Cristian Petrescu PMP Corp Control, #Petrescu PMP Corp Control ponta, #Petrescu Ponta tinta Udrea , #stiri Partidul Miscarea Populara