Deputat PMP declarat incompatibil de ANI: N-am de ce sa demisionez

Miercuri, 13 August 2014, ora 17:55
1811 citiri
Deputat PMP declarat incompatibil de ANI: N-am de ce sa demisionez
Foto: giurgiuonline.net

Deputatul PMP Marin Anton a declarat, miercuri, ca nu va demisiona din PMP si va ataca in justitie decizia ANI privind incompatibilitatea sa, pe care o considera "nejustificata".

"Decizia ANI are la baza o anumita argumentatie, nu pot s-o comentez ca e nefondata. Eu cred ca e nejustificata, motiv pentru care ma voi duce in justitie si-mi voi apara drepturile. N-am motive sa demisionez din partid. E o problema de interpretare, din punctul meu de vedere. Eu, in momentul in care am aflat ca intru in contradictie cu statutul parlamentarului, am inceput si demersurile de lichidare a societatii", a precizat Marin Anton.

El a spus ca in momentul in care si-a inceput mandatul de deputat a inceput si demersurile pentru lichidarea "intreprinderii individuale Anton Marin", pe care o detinea.

"Eu n-am fost parlamentar inainte de 2012, intr-adevar intreprinderea individuala Anton Marin functiona, toate demersurile pentru lichidarea acesteia au durat destula vreme. Dar pot demonstra ca imediat ce am inceput mandatul de deputat am inceput si demersurile pentru lichidare, demersuri care au durat o perioada de timp, asta am spus si la ANI cand mi s-a cerut. Faptul ca demersurile legale au durat atat de mult nu e vina mea, aceste demersuri au durat sase luni", a explicat deputatul PMP.

Deputat PMP cu o avere de 10 milioane de euro, gasit incompatibil de ANI

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat ca deputatul Marin Anton a fost in incompatibilitate timp de sapte luni, pentru ca de la preluarea mandatului si pana in iulie 2013 a detinut si calitatea de titular al unei intreprinderi individuale.

#Marin Anton incompatibil PMP, #Marin Anton demisie PMP, #Marin Anton deputat incompatibil , #stiri Partidul Miscarea Populara