Deputat PMP declarat incompatibil de ANI: N-am de ce sa demisionez

Miercuri, 13 August 2014, ora 17:55
1905 citiri
Deputat PMP declarat incompatibil de ANI: N-am de ce sa demisionez
Foto: giurgiuonline.net

Deputatul PMP Marin Anton a declarat, miercuri, ca nu va demisiona din PMP si va ataca in justitie decizia ANI privind incompatibilitatea sa, pe care o considera "nejustificata".

"Decizia ANI are la baza o anumita argumentatie, nu pot s-o comentez ca e nefondata. Eu cred ca e nejustificata, motiv pentru care ma voi duce in justitie si-mi voi apara drepturile. N-am motive sa demisionez din partid. E o problema de interpretare, din punctul meu de vedere. Eu, in momentul in care am aflat ca intru in contradictie cu statutul parlamentarului, am inceput si demersurile de lichidare a societatii", a precizat Marin Anton.

El a spus ca in momentul in care si-a inceput mandatul de deputat a inceput si demersurile pentru lichidarea "intreprinderii individuale Anton Marin", pe care o detinea.

"Eu n-am fost parlamentar inainte de 2012, intr-adevar intreprinderea individuala Anton Marin functiona, toate demersurile pentru lichidarea acesteia au durat destula vreme. Dar pot demonstra ca imediat ce am inceput mandatul de deputat am inceput si demersurile pentru lichidare, demersuri care au durat o perioada de timp, asta am spus si la ANI cand mi s-a cerut. Faptul ca demersurile legale au durat atat de mult nu e vina mea, aceste demersuri au durat sase luni", a explicat deputatul PMP.

Deputat PMP cu o avere de 10 milioane de euro, gasit incompatibil de ANI

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat ca deputatul Marin Anton a fost in incompatibilitate timp de sapte luni, pentru ca de la preluarea mandatului si pana in iulie 2013 a detinut si calitatea de titular al unei intreprinderi individuale.

Elena Lasconi, atac discret la Nicolae Ciucă după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale. "Nu mă deranjează cu cine o să intru în turul 2"
Elena Lasconi, atac discret la Nicolae Ciucă după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale. "Nu mă deranjează cu cine o să intru în turul 2"
Președintele USR, Elena Lasconi, nu se teme de nimeni și de nimic în cursa pentru ocuparea locului ce va fi lăsat liber la Cotroceni de Klaus Iohannis. Primul rival care și-a anunțat...
Nicolae Ciucă s-a decis. Candidează pentru funcţia de preşedinte al României. Cine mai trebuie să-i dea aprobare
Nicolae Ciucă s-a decis. Candidează pentru funcţia de preşedinte al României. Cine mai trebuie să-i dea aprobare
Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a anunţat că va intra în cursa pentru Cotroceni, dar trebuie să obţină aprobarea partidului, precizând că va merge în filialele partidului pentru a...
#Marin Anton incompatibil PMP, #Marin Anton demisie PMP, #Marin Anton deputat incompatibil , #stiri Partidul Miscarea Populara
  1. Elena Lasconi, atac discret la Nicolae Ciucă după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale. "Nu mă deranjează cu cine o să intru în turul 2"
  2. Nicolae Ciucă s-a decis. Candidează pentru funcţia de preşedinte al României. Cine mai trebuie să-i dea aprobare
  3. Ordonanța care prevede restituirea permiselor dacă nu se primesc analizele în 72 de ore a fost publicată în Monitorul Oficial
  4. ”Deputatul Shaormă” vrea să spele imaginea mentorului său Dumitru Buzatu. Războiul absurd pe care îl duce cu presa
  5. Dezbateri cu scântei în Parlament la adoptarea ”legii urșilor”. Deputat USR: „Mimați / V-ați urcat pe o tragedie”
  6. Donații dubioase ale unor candidați AUR cu venituri modeste, puși pe poziții neeligibile. „Ne întrebăm de unde provin aceşti bani”
  7. ”Triumful corectitudinii” la Primăria Sectorului 5. Cum plănuiește fiul lui Piedone să cheltuiască 20 de milioane de lei
  8. Principalele modificări cerute de USR la legea privind urșii. „Nu trebuie să mai aşteptăm fel şi fel de avize”
  9. George Simion, enervat de alertele de caniculă: „Aceste minți bolnave caută să bage frica în oameni”
  10. Problema urșilor, analizată în ședință extraordinară la Camera Deputaților. Câte animale urmează să fie ucise