PMP: De ce Ponta a plecat in Turcia exact cand trebuia sa mearga la DNA?

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 17:50
4376 citiri
PMP: De ce Ponta a plecat in Turcia exact cand trebuia sa mearga la DNA?
Foto: Facebook / Partidul Miscarea Populara

Partidul Miscarea Populara a transmis ca intelege problemele medicale ale lui Victor Ponta, dar nu si de ce premierul a plecat sa se opereze in Turcia exact cand trebuia sa se prezinte la DNA.

"De ce abia astazi a aparut un comunicat oficial al Guvernului, dupa o saptamana in care Victor Ponta disparuse, pur si simplu din tara? Pentru premierul unei tari, comunicarea pe retele de socializare, fara garantia ca este autentica, nu poate fi acceptabila.

Nu este prima oara cand Victor Ponta se ascunde de justitie. Ne amintim cum si-a mutat biroul la Ministerul Apararii Nationale, in plin scandal Duicu, de frica de a nu fi implicat si acuzat in dosarul respectiv", transmite PMP intr-un comunicat in care cere demisia lui Ponta pana la rezolvarea problemelor penale.

Gorghiu, despre "prim-ministrul in exil" Ponta: Trebuie sa-si dea demisia azi!

"Solutia simpla pentru Victor Ponta ar fi demisia, pana isi rezolva problemele penale pe care le are. Care ar fi alternativa la demisie? Sa stea fugar 45 de zile, cand va fi revocat automat de Presedintele Iohannis?", se mai arata in comunicatul PMP.

Premierul Ponta a anuntat ca medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, dar isi va relua activitatea normala intr-o perioada de pana la 28 de zile, astfel ca ii va cere presedintelui Iohannis sa ii incredinteze vicepremierului Oprea atributiile de prim-ministru in acest interval.

Oprea va avea inclusiv atributia de a conduce sedintele de guvern.

Ponta ramane in Turcia sa-si schimbe bandajul si-l lasa pe Oprea premier in locul lui

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Ponta, aflat la spitalul din Istanbul, nu precizeaza cat anume va mai sta in Turcia, spunand doar ca medicii au decis ca poate fi externat, dar ca trebuie ca, in urmatoarele 7 zile, sa parcurga zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente si supraveghere.

Surse apropiate premierului precizau, inaintea acestui mesaj, ca Ponta nu va reveni duminica in tara, ci va mai ramane in Turcia, pentru o perioada estimata la aproximativ o saptamana.

Predoiu: Fugarul de justitie Ponta isi bate joc de functia de premier si de Romania. Guvernul e paralizat

Premierul Victor Ponta fuge de justitia romana Manifestam intelegere si compasiune pentru problemele medicale ale oric...

Posted by Partidul Miscarea Populara on Sunday, June 21, 2015

#Ponta operatie Turcia, #Ponta urmarit penal, #Ponta ancheta DNA , #stiri Partidul Miscarea Populara