PMP, discutii cu Boc, Scripcaru, Hava si Gheorghe Stefan pentru a se alatura partidului - surse

Luni, 03 Februarie 2014, ora 13:08
3074 citiri
PMP, discutii cu Boc, Scripcaru, Hava si Gheorghe Stefan pentru a se alatura partidului - surse

Liderii PMP poarta discutii cu primarii PDL Emil Boc, George Scripcaru, Mircea Hava si Gheorghe Stefan, pentru a se alatura formatiunii, prin Fundatia Miscarea Populara, au declarat surse politice.

Conform surselor citate de Mediafax, cei mai importanti primari ai PDL ar urma sa se alature Miscarii Populare, discutiile cu acestia purtandu-se in aceste zile.

Este vorba despre primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, primarul muncipiului Alba-Iulia, Mircea Hava, si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Gheorghe Stefan, despre simpatia pentru PMP si reconcilierea dintre Basescu si PDL - Interviu

Acestora li se adauga primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, care a declarat, sambata, ca este membru in Fundatia "Miscarea Populara" inca din vara anului trecut, dar ca nu paraseste PDL pentru a nu-si pierde mandatul. Falca a fost rezervat in a-si declara public sprijinul pentru PMP, spunand ca stie sa faca diferenta intre activitatea sa in fundatie si responsabilitatea pe care o are in calitate de presedinte al PDL Arad.

De altfel, nici ceilalti primari care ar putea sprijini Miscarea Populara nu vor parasi PDL, pentru a nu isi pierde mandatele de edili. De aceea, discutiile care se poarta cu acestia sunt pentru inscrierea lor in fundatie.

Deputatul Florin Popescu anunta ca mai multi parlamentari PDL vor trece la PMP

Insa, inscrierea lui Emil Boc, George Scripcaru, Mircea Hava sau Gheorghe Stefan in Fundatia Miscarea Populara ar fi un semnal important pentru ceilalti membri PDL, mai ales in judetele acestora, au explicat sursele citate.

George Scripcaru, Mircea Hava si Gheorghe Stefan sunt si liderii organizatiilor judetene ale PDL din Brasov, Alba si, respectiv, Neamt, astfel ca odata cu ei ar urma sa se orienteze spre Miscarea Populara din democrat-liberalii din aceste filiale.

Reuniunea liderilor PDL: Boc si Gheorghe Stefan n-au venit, Blaga nu comenteaza. Falca: Probabil o sa sprijin PMP

Sambata, la Brasov a avut loc sedinta Colegiului Director largit al PDL, de la care au lipsit primarul Clujului, Emil Boc, primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si primarul din Alba Iulia, Mircea Hava.

Elena Udrea a anuntat, joi, ca a demisionat din PDL si s-a inscris in Miscarea Populara.

In urma plecarii acesteia, au trecut de la PDL la PMP parlamentarii democrat-liberali Camelia Bogdaneci, Daniel Geanta, Dragos Gunia, Petru Movila, Adrian Gurzau, Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#PMP discutii PDL, #treceri PDL PMP, #Emil Boc Partidul Miscarea Populara, #Gheorghe Stefan Partidul Miscarea Populara , #stiri Partidul Miscarea Populara