PMP se aliaza cu PNL: Sustinem orice motiune de cenzura impotriva Guvernului

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 20:40
3653 citiri
PMP se aliaza cu PNL: Sustinem orice motiune de cenzura impotriva Guvernului
Foto: B1 TV

Partidul Miscarea Populara (PMP) sustine intentia PNL de a initia o eventuala motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta pentru a sanctiona lipsa de masuri necesare pentru stimularea economiei.

"PMP considera ca reducerea CAS si neimpozitarea profitului reinvestit sunt doua masuri vitale pentru economie, care ar reprezenta o gura de oxigen pentru companiile si persoanele sufocate de taxele aberante introduse de Guvernul Ponta.

Desi le-a lansat in spatiul public cu mult timp in urma, premierul a evitat pana acum aplicarea acestor prime masuri de relaxare fiscala din mandatul sau, ceea ne poate duce la concluzia ca a fost vorba doar de o perdea de fum pentru a acoperi avalansa de taxe si impozite noi sau majorate.

De aceea, salutam si sustinem initiativa liberalilor de a sanctiona o eventuala neaplicare a acestor masuri pana la 1 mai", se arata intr-un comunicat de presa al PMP transmis miercuri.

Liberali putini, dar Antonescu e optimist: Sigur mai strangem 4 semnaturi

Potrivit PMP, dialogul in interiorul Opozitiei este necesar pentru a stabili textul unei eventuale motiuni de cenzura, precum si liniile de atac impotriva Guvernului Ponta.

"Reamintim ca PNL nu mai are in prezent un numar suficient de parlamentari pentru initierea unei motiuni de cenzura, deci cooperarea in randurile Opozitiei e nu doar logica, ci obligatorie. Un asemenea demers ar fi cu atat mai eficient cu cat ar beneficia de o sustinere mai larga", se mai arata in comunicat.

#PMP motiune cenzura, #PMP motiune cenzura PNL, #PNL semnaturi motiune cenzura , #stiri Partidul Miscarea Populara