S-a infiintat organizatia de Tineret MP. Gabriel Ionut Popa - ales presedinte

Duminica, 13 Decembrie 2015, ora 15:06
2421 citiri
S-a infiintat organizatia de Tineret MP. Gabriel Ionut Popa - ales presedinte
Foto: PMPonline.ro

Gabriel Ionut Popa a fost ales, duminica, cu unanimitate de voturi, presedintele nou-infiintatei Organizatii de Tineret Miscarea Populara.

Popa a fost votat in unanimitate ca presedinte al Organizatiei de Tineret Miscarea Populara cu un total de 2.075 de voturi exprimate de delegatii prezenti la congres.

Cu aceasta ocazie, a fost aleasa si echipa de conducere a organizatiei, formata din 29 de membri, functia de secretar general revenindu-i lui Jean Andrei Falcescu.

Presedintele MP, Traian Basescu, i-a felicitat pe tinerii alesi si le-a transmis sa tina cont de faptul ca in politica nu exista scuze, iar valoarea fiecaruia va fi data de numarul de voturi. "Sunt convins ca organizatia de tineret va fi coloana vertebrala a acestui partid", a adaugat Basescu.

Congresul de infiintare a Organizatiei de Tineret Miscarea Populara s-a desfasurat in prezenta presedintelui MP, Traian Basescu, precum si a celorlalti lideri din conducerea centrala a formatiunii.

Liberalul care îl ironizează pe Ciolacu și îl compară cu Liviu Dragnea. ”Oare a învățat limba engleză?”
Liberalul care îl ironizează pe Ciolacu și îl compară cu Liviu Dragnea. ”Oare a învățat limba engleză?”
Vicepreşedintele PNL Florin Roman l-a ironizat vineri, 14 iunie, pe preşedintele PSD Marcel Ciolacu pentru tricoul cu inscripţia ”Make Suceava great again” purtat la o conferinţă de...
Pe cine invită PNL să susțină candidatura partidului la prezidențiale. „Cei care vor să vină alături de noi sunt bineveniți”
Pe cine invită PNL să susțină candidatura partidului la prezidențiale. „Cei care vor să vină alături de noi sunt bineveniți”
Nicolae Ciucă a declarat vineri, 14 iunie, că liberalii vor purta negocieri cu oricine se arată doritor să susțină candidatura PNL la prezidențiale Nicolae Ciucă a fost întrebat,...
#organizatie tineret PMP, #Gabriel Ionut Popa presedinte PMP, #presedinte organzatie tineret PMP , #stiri Partidul Miscarea Populara
  1. Liberalul care îl ironizează pe Ciolacu și îl compară cu Liviu Dragnea. ”Oare a învățat limba engleză?”
  2. Pe cine invită PNL să susțină candidatura partidului la prezidențiale. „Cei care vor să vină alături de noi sunt bineveniți”
  3. Clotilde Armand anunță că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral de Sector. Îi acuză de abuz în serviciu
  4. Ciolacu nu vrea prezidențialele în decembrie. "Dacă vrem să mergem cu şmecherie, şmecheria se opreşte la poarta Palatului Victoria"
  5. Liberalii s-au decis după 6 ore de ședință. Vor avea candidat propriu la prezidențiale. Ciucă: Decizie luată în unanimitate
  6. Lider USR, despre alegerile de la Sectorul 2: „Ar trebui reluat scrutinul, lucrurile sunt neclare”
  7. Cum explică un sociolog succesul lui Nicu Ștefănuță la europarlamentare. „O identitate clară, pe care tinerii o înțeleg, o parte a campaniei a fost pe TikTok”
  8. Cad capete în filialele AUR din țară, după alegerile din 9 iunie. George Simion: „Vom schimba anumite conduceri județene”
  9. Marcel Ciolacu nu exclude ca PSD să-l susțină pe Mircea Geoană la prezidențiale. "A fost preşedintele partidului, nu e din afara"
  10. Ciolacu nu crede că Toni Greblă trebuie demis de la AEP, după haosul de la vot. „Înțeleg, e greu să pierzi, dar trebuie să existe și demnitate”