S-a infiintat organizatia de Tineret MP. Gabriel Ionut Popa - ales presedinte

Duminica, 13 Decembrie 2015, ora 15:06
2382 citiri
S-a infiintat organizatia de Tineret MP. Gabriel Ionut Popa - ales presedinte
Foto: PMPonline.ro

Gabriel Ionut Popa a fost ales, duminica, cu unanimitate de voturi, presedintele nou-infiintatei Organizatii de Tineret Miscarea Populara.

Popa a fost votat in unanimitate ca presedinte al Organizatiei de Tineret Miscarea Populara cu un total de 2.075 de voturi exprimate de delegatii prezenti la congres.

Cu aceasta ocazie, a fost aleasa si echipa de conducere a organizatiei, formata din 29 de membri, functia de secretar general revenindu-i lui Jean Andrei Falcescu.

Presedintele MP, Traian Basescu, i-a felicitat pe tinerii alesi si le-a transmis sa tina cont de faptul ca in politica nu exista scuze, iar valoarea fiecaruia va fi data de numarul de voturi. "Sunt convins ca organizatia de tineret va fi coloana vertebrala a acestui partid", a adaugat Basescu.

Congresul de infiintare a Organizatiei de Tineret Miscarea Populara s-a desfasurat in prezenta presedintelui MP, Traian Basescu, precum si a celorlalti lideri din conducerea centrala a formatiunii.

#organizatie tineret PMP, #Gabriel Ionut Popa presedinte PMP, #presedinte organzatie tineret PMP , #stiri Partidul Miscarea Populara