Omul care a inviat livada de la Viile: "Cand am inceput achizitionarea terenului de aici, locul arata ca dupa un bombardament atomic!"

Sursa: Adevarul
Joi, 29 Decembrie 2011, ora 08:45
769 citiri
Inginerul horticultor Bogdan Lefter (38 de ani) are cea mai mare si cea mai tanara livada din judetul Galati. Investitia de 1,5 milioane de euro a salvat de la moarte un sat cu nume parca predestinat: Viile.
La 50 de kilometri de Galati, pe valea paraului Chineja, pe-un picior de plai cu aer mai curand transilvan decat moldav, se afla o mica asezare. Se numeste Viile, iar numele nu-i este intamplator. Am putea vorbi chiar despre o dubla conotatie, caci in afara faptului ca zona este intesata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.