Ziare.com

Centralele termice, urmatorul pas: Se dezvolta o "piata de inlocuire" deja

Joi, 31 Iulie 2014, ora 17:00

   

Centralele termice, urmatorul pas: Se dezvolta o "piata de inlocuire" deja
Ineficienta sistemului centralizat de incalzire, cresterea costurilor lunare si problemele CET-urilor au determinat un numar tot mai mare de romani sa aleaga un sistem propriu de incalzire, iar centralele termice au fost cea mai convenabila alternativa, spun producatorii.

Aceasta ineficienta, insa, a venit ca o "mana cereasca" pentru jucatorii internationali de pe piata de profil. Aici, cea mai mare pondere a vanzarilor este data de vanzarea de centrale termice.

"In anul 2002, conform datelor recensamantului, 2,5 milioane de locuinte foloseau ca sursa de apa calda si caldura CET-urile. In acest moment insa, doar 1,35 milioane mai sunt inca bransate - conform datelor ANRSC la nivelul lunii mai 2014. In paralel, parcul de centrale termice instalate la nivel national a depasit 1,55 milioane de unitati, dintre care 1,1 milioane fiind in locuinte ce au renuntat la sistemul centralizat", a explicat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania pentru Business24.

Citeste mai multe despre Centralele termice, urmatorul pas: Se dezvolta o "piata de inlocuire" deja - Interviu cu seful Ariston Romania pe Business24

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5734 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Legi/norme pentru incurajarea escrocheriilor

Pretul este umflat prin taxa de punere in functiune si asa zisa verificare periodica. Practic instalatorii NU fac nimic (si nici nu au posibilitati tehnice si cunostinte sa testeze centrala ) dar in 8 ani mai platesti odata centrala termica pentru a avea cateva stampile pe un petec de hartie.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor