A fost deschisă circulația pe Șoseaua Colentina, după finalizarea unor noi lucrări la Pasajul Doamna Ghica. Când vor fi impuse din nou restricții de trafic FOTO

Miercuri, 21 Decembrie 2022, ora 17:44
2876 citiri
A fost deschisă circulația pe Șoseaua Colentina, după finalizarea unor noi lucrări la Pasajul Doamna Ghica. Când vor fi impuse din nou restricții de trafic FOTO
Pasajul Doamna Ghica FOTO Facebook / Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat miercuri, 21 decembrie, că, în contextul finalizării unor noi lucrări la Pasajul Doamna Ghica, a fost deschisă circulaţia pe Şoseaua Colentina, atât pe linia de tramvai, cât şi pe carosabil, pe sensul de mers spre Obor.

Circulaţia se va desfăşura pe toată durata sărbătorilor, până pe 9 ianuarie, când traficul va fi întrerupt pe linia de tramvai.

”Având în vedere finalizarea unor noi lucrări la Pasajul Doamna Ghica, începând de astăzi, 21 decembrie, a fost deschisă circulaţia pe Şoseaua Colentina, atât pe linia de tramvai, cât şi pe carosabil, pe sensul de mers spre Obor. Circulaţia se va desfăşura astfel pe toată perioada Sărbătorilor, până pe data de 9 ianuarie. Începând cu această dată, traficul pe linia de tramvai va fi întrerupt în vederea montării tablierului pe tronsonul care traversează linia de tramvai”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

El a adăugat că, până în prezent, au fost finalizate toate lucrările subterane şi cele de pe străzile adiacente, iar în acest moment se lucrează la asamblarea, sudarea şi montarea tronsoanelor de tablier metalic aferente structurii podului, conform graficului de execuţie.

#pasaj Doamna Ghica Bucuresti, #Nicusor Dan Primaria Capitalei, #circulatie deschisa, #Soseaua Colentina , #circulatie