Ce amendă a primit șoferul camionului care a rămas blocat în Pasajul Unirii. După o improvizație, autoutilitarei i s-au mai adăugat 30 cm în înălţime

Joi, 12 Ianuarie 2023, ora 12:40
8541 citiri
Ce amendă a primit șoferul camionului care a rămas blocat în Pasajul Unirii. După o improvizație, autoutilitarei i s-au mai adăugat 30 cm în înălţime
Echipaje de poliție la locul incidentului FOTO captură video Antena 3

Şoferul camionului care a rămas blocat în Pasajul Unirii joi, 12 ianuarie, a fost amendat de poliţişti pentru că nu a respectat ce scria pe indicator, iar autoutilitara pe care o conducea a depăşit cu 20 de centimetri gabaritul.

În menţiunea procesului verbal, oamenii legii au scris că şoferul "recunoaşte faptul că autoutilitara are o înălţime de 3.72 metri şi faptul că nu a respectat indicatorul rutier "Accesul interzis peste 3.5 metri".

Firma la care lucra șoferul a făcut o improvizaţie şi au mai adăugat aproape 30 cm în înălţime, potrivit poliţiştilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Brigăzii Rutiere au constatat faptul că autoutilitara avea efectuate modificări constructive neomologate (suprastructura metalică depășea dimensiunile vehiculului).

În acest context, conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și retragerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, fiind eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Este al şaptelea incident petrecut, în doar patru luni de la deschiderea oficială a pasajului. Iar în cel mai grav dintre ele un om a murit.

#pasajul Unirii, #blocat, #camion, #amenda, #Sofer , #amenzi circulatie