Un pastor din Georgia a propus ca biserica să cultive canabis pentru a atrage credincioși

Sambata, 17 Decembrie 2022, ora 23:39
2196 citiri
Un pastor din Georgia a propus ca biserica să cultive canabis pentru a atrage credincioși
Pastorul susține că astfel ar promova agricultura și antreprenoriatul în rândul tinerilor FOTO Pixabay

Un pastor al unei mega-biserici din Georgia se confruntă cu critici după ce a propus amenajarea unei ferme pe terenul bisericii pentru a cultiva canabis.

Acesta susține că astfel ar crește numărul de membri și ar promova antreprenoriatul pentru tinerii de culoare, potrivit KATU, afiliat ABC News din Georgia.

„Sunt conștient de faptul că nu urmăresc creștinii. Urmăresc oamenii care nu merg la biserică”, a declarat pastorul Jamal Bryant de la New Birth Missionary Baptist Church din Georgia, în timpul unei apariții pe 7 decembrie la podcastul „Cool Soror” cu Rashan Ali. „Multe biserici nu fac decât să recicleze oameni de la alte biserici. Nu asta caut, ci oameni care miros a iarbă”, a declarat pastorul.

Bryant a adăugat că îi învață pe bărbații de culoare agricultura.

„New Birth este cea mai mare biserică de negri deținătoare de terenuri din America. Poziția mea față de diaconii mei este ‘de ce nu cultivăm canabisul? Voi putea să aduc bărbați de culoare. Ei vor putea să o facă în mod legal. Îi învăț agricultura. Îi ajut să îmbunătățească ecosistemul”, a mai adăugat acesta.

Georgia își menține poziția de unul dintre statele cu legi stricte privind canabisul, potrivit WALB, iar oamenii ar putea fi condamnați la închisoare pentru că îl au în posesie. Comentariile lui Bryant au fost întâmpinate cu critici pe rețelele de socializare.

#pastor, #preot, #statele unite, #canabis, #Georgia , #Statele Unite
Comentarii