Patricia Tig a abandonat in primul tur la Roland Garros

Luni, 29 Mai 2017, ora 18:16
10386 citiri
Patricia Tig a abandonat in primul tur la Roland Garros
Foto: Hepta

Patricia Tig a abandonat in setul II al partidei pe care a disputat-o luni in runda inaugurala la Roland Garros.

Reprezentanta noastra, ajunsa pe locul 120 WTA, s-a retras in setul doi, la scorul de 1-6, 0-1, al disputei cu rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, din cauza unor probleme medicale.

Revenita pe teren dupa o pauza de aproape doua luni, cauzata de o accidentare, Patricia a facut fata ritmului de joc doar cateva game-uri.

La scorul de 1-4, in primul set, tenismena romana a cerut interventia medicului, care i-a acordat ingrijiri timp de aproape 10 minute. Patricia a revenit apoi in joc, dar doar pentru a face act de prezenta.

Dupa un game disputat in setul II, Patricia a decis ca e mai bine sa se retraga.

In urma prezentei in primul tur al Openului Frantei, jucatoarea in varsta de 22 de ani va fi recompensata cu un cec in valoare de 35.000 de euro si 10 puncte in ierarhia WTA.

E cea de-a treia reprezentanta a Romaniei eliminata in prima runda la simplu la Roland Garros din tot atatea tenismene intrate pana acum in concurs. Mai devreme luni, Monica Niculescu si Ana Bogdan au parasit si ele competitia din capitala Frantei.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, partida dintre Patricia Tig si rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, din primul tur al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Patricia Tig - Anastasia Pavlyuchenkova 1-6, 0-1

18:11 - Break reusit de rusoaica.

18:08 - Patricia a cerut din nou interventia medicului.

18:07 - Game Pavlyuchenkova si primul set e castigat cu usurinta de rusoaica, in timp ce sportiva noastra, abia revenita dupa o accidentare, da senzatia ca va abandona de la game la game.

18:05 - Break Pavlyuchenkova, iar sportiva noastra se misca cu dificultate.

18:01 - Patricia Tig acuza o accidentare si primeste ingrijiri medicale.

17:50 - Break reusit de Pavlyuchenkova, care se desprinde la 3-1.

17:42 - Game echilibrat si pe serviciul Patriciei, care egaleaza la 1.

17:35 - Patricia de tine bine in primul game al meciului, insa rusoaica isi face serviciul in cele din urma.

ora 17:25 - A inceput partida.

ora 17:09 - Stefano Napolitano s-a impus in 4 seturi, scor 4-6, 7-5, 6-2, 6-2, astfel ca partida Patriciei va incepe in aproximativ 20 de minute.

ora 16:26 - Mai avem ceva de asteptat, dupa ce partida programata inainte pe terenul numarul 16, dintre Mischa Zverev si Stefano Napolitano, se afla abia in setul III (1-1 la seturi), in conditiile in care competitia masculina de la Roland Garros se joaca pe sistemul 3 din 5.

INFO: In clasamentul WTA, Patricia ocupa pozitia 120, in timp ce adversara ei se afla pe locul 17.

INFO: Cele doua tenismene s-au mai intalnit o singura data pana acum, in 2015, la Baku, cand romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-2.

Roland Garros 2017 se desfasoara in perioada 28 mai - 11 iunie.

I.G.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Patricia Tic abandon, #Patricia Tig Rolnad Garros, #LIVE meci Patricia Tig, #Patricia Tig Anastasia Pavlyuchenkova , #stiri Patricia Tig