Roland-Garros 2020. Sansa nesperata pentru Patricia Tig. Cu cine va juca in turul 3. Posibil duel cu Irina Bara in optimi

Vineri, 02 Octombrie 2020, ora 10:49
11939 citiri
Roland-Garros 2020. Sansa nesperata pentru Patricia Tig. Cu cine va juca in turul 3. Posibil duel cu Irina Bara in optimi
foto: Hepta

Tenismenele Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat joi in turul 3 la turneul de Grand Slam de la Paris, urmand sa joace sambata cu Fiona Ferro, respectiv Sofia Kenin. In cazul unor victorii, cele doua romance se vor intalni in optimi.

Daca s-ar fi respectat calculele hartie, Patricia Tig (locul 58 WTA) ar fi trebuit s-o intalneasca in turul 3 pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 18 mondial si una dintre cele mai in forma jucatoare ale momentului.

Surprinzator, Rybakina a pierdut insa meciul din turul 2 cu Fiona Ferro din Italia, clasata pe locul 49 in lume. Astfel, Patricia Tig o va intalni pe Ferro pentru un loc in optimi, o partida care se anunta deschisa oricarui rezultat.

In schimb, Irina Bara (locul 142 in lume) va avea o misiune aparent imposibila impotriva Sofiei Kenin (6 WTA), castigatoarea de la Australian Open care a invins-o in turul 2 pe Ana Bogdan.

Daca cele doua romance isi vor castiga meciurile, atunci Patricia Tig si Irina Bara vor juca una impotriva alteia in optimile de finala la Roland-Garros.

#Patricia Tig, #Irina Bara, #Roland Garros 2020 , #stiri Patricia Tig
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Felicitari ! Succes mai departe !
Poza CosmaRacoare
CosmaRacoare
rank 2
Nimic nu este imposibil...