Patrick Mouratoglou agită din nou apele în tenis: "Este foarte periculoasă!"

Duminica, 12 Noiembrie 2023, ora 09:44
11403 citiri
Patrick Mouratoglou agită din nou apele în tenis: "Este foarte periculoasă!"
Patrick Mouratoglou FOTO facebook

Patrick Mouratoglou a analizat situația din tenisul feminin actual, făcând o sinteză a ceea ce se întâmplă la vârf în sportul alb.

El s-a referit la lupta dintre Aryna Sabalenka și Iga Swiatek, care au făcut din nou rocadă în fruntea WTA.

„Încă o dată, Iga încheie anul ca numărul 1 în lume, așa că putem vorbi despre dominație! Desigur, este mai puțin spațiu între ea și celelalte jucătoare. Anul acesta, trebuie să ne dăm seama că Sabalenka a făcut o treabă incredibilă. A progresat mult. Este foarte periculoasă și a rănit-o foarte mult pe Iga”, a explicat Patrick Mouratoglou, citat de Tennis Majors.

Patrick Mouratoglou a afirmat că Iga Swiatek nu mai este o jucătoare invincibilă: „Ea încă încheie sezonul cu un Slam și o victorie la Turneul Campioanelor și fiind numărul 1 în lume, așa că cred că încă putem vorbi despre o dominație.

Dar nu mai este atât de categorică. Acum, celelalte jucătoare simt că o pot învinge. Cu un an înainte, nu era așa. Calitatea ei numărul 1 este concentrarea și capacitatea ei de a se menține în fiecare zi la același nivel.

Este o persoană extrem de profesionistă, extrem de dedicată tenisului și concentrată pe cariera ei. Ea lucrează la orice… Lucrează la fiecare aspect al jocului ei cu aceeași intensitate și aceeași calitate”, a adăugat fostul antrenor al Simonei Halep.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Creștere economică mai accelerată în 2024 și 2025 – TradeVille
Creștere economică mai accelerată în 2024 și 2025 – TradeVille
Creștere Economica Mai Accelerata In 2024 Si 2025 BNR estimează ca, in 2024 si 2025, vom asista la o creștere economica mai accelerata, fata de estimările precedente, pe fondul temperării...
Dezvăluirea care l-a făcut pe Patrick Mouratoglou să șteargă urmele: ”Știu exact când să le ia”
Dezvăluirea care l-a făcut pe Patrick Mouratoglou să șteargă urmele: ”Știu exact când să le ia”
În contextul scandalului de dopaj în care e implicată Simona Halep, dar și Academia Mouratoglou cu care a colaborat românca, o altă jucătoare din țara noastră, Sara Maria Popa (18 ani, 448...
#Patrick Mouratoglou, #analiza, #tenis, #declaratie, #periculoasa, #ranit, #Swiatek, #Sabalenka , #stiri tenis