Patrick Mouratoglou, dezlănțuit: "Vreți să știți cine sunt jucătorii care se dopează cu adevărat?"

Joi, 25 Mai 2023, ora 21:09
80599 citiri
Patrick Mouratoglou, dezlănțuit: "Vreți să știți cine sunt jucătorii care se dopează cu adevărat?"
Patrick Mouratoglou și Serena Williams

Patrick Mouratoglou a făcut o declarație-șoc în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Antrenorul francez spune că Agenția Națională de Integritate a Tenisului face o treabă groaznică și că se îndreaptă acolo unde nu trebuie.

"Probabil vor să arate lumii că munca lor are o însemnătate. Imensa majoritate a jucătorilor care au fost găsiți dopați în ultimii ani sunt victimele contaminării. Vreți să știți cine sunt jucătorii care se dopează cu adevărat? Încă joacă", a spus Patrick Mouratoglou, într-un comentariu pe rețelele sociale.

La cine face referire antrenorul francez? La jucătorii care se folosesc de TUE (Therapeutic Use Exemptions). Sub pretextul unei probleme medicale, ei primesc scutiri și pot lua anumite medicamente interzise.

E binecunoscut cazul Serenei Williams, fosta jucătoare a lui Mouratoglou, care avea o listă întreagă de medicamente interzise pe care avea voie să le ia, sub această justificare.

Antrenorul Patrick Mouratoglou şi-a afirmat susţinerea categorică pentru Simona Halep, într-un mesaj lung postat pe Twitter, el precizând că sportiva este victima unei “hărţuiri de neconceput” din partea ITIA şi că este imposibil ca fostul lider WTA să fi făcut vreodată ceva ilegal.

#Patrick Mouratoglou, #Serena Williams, #Simona Halep, #doping , #Simona Halep