Decizie surprinzătoare: s-a întors în echipa lui Mouratoglou! "Avem obiective mari"

Miercuri, 21 Februarie 2024, ora 22:12
6012 citiri
Decizie surprinzătoare: s-a întors în echipa lui Mouratoglou! "Avem obiective mari"
Patrick Mouratoglou FOTO X

Antrenorul francez Patrick Mouratoglou a anunțat reluarea colaborării. "Avem obiective mari împreună", a scris el pe Instagram.

Patrick Mouratoglou rămâne un nume căutat de jucătorii mari de tenis. Fostul antrenor al Simonei Halep a fost din nou cooptat în staff-ul danezului Holger Rune.

Mouratoglou l-a mai antrenat în trecut pe danezul de 20 de ani, clasat acum pe locul 7 ATP.

"Sunt încântat să încep o nouă colaborare cu Holger Rune. Ne cunoaștem de când avea 13 ani și am crezut mereu în potențialul lui. El are obiective mari și eu la fel pentru el. Este începutul unei noi aventuri. Ne vedem la Acapulco, Indian Wells și Miami", a anunțat francezul pe Instagram.

Cei doi, despărţiţi de la US Open 2023, când Rune a constatat că antrenorul francez nu-i mai dedica suficient timp, vor fi ajutaţi şi de danezul Kenneth Carlsen, locul 41 mondial în 1993, care s-a alăturat stafului tânărului său conaţional după ce Severin Lüthi şi apoi Boris Becker au părăsit la începutul acestui an corabia pe care tocmai se urcaseră.

Patrick Mouratoglou a fost arătat cu degetul de foștii lideri mondiali din tenis, Andy Roddick şi Kim Clijsters, pentru implicarea francezului în cazul Halep.

Americanul a vorbit şi despre tacticile de autopromovare ale lui Mouratoglou, comparându-l cu Puff Daddy (cunoscut acum sub numele de Diddy) pentru tendinţa sa de a trece de la un jucător la altul.

"Este ca şi cum, ei bine, ştiţi, tipul ăsta care vine este grozav la autopromovare. Site-ul lui, am intrat pe el zilele trecute şi sunt cam 18 şedinţe foto diferite. Este ca o situaţie preambalată. Eu zic că e ca Puff Daddy, care obişnuia să apară în toate videoclipurile muzicale din anii '90. Acum, aşa este el cu lojele jucătorilor", a adăugat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

După ce a fost ”umilită” în cazul Halep, ITIA joacă tare: interdicție pe viață din tenis!
După ce a fost ”umilită” în cazul Halep, ITIA joacă tare: interdicție pe viață din tenis!
Arbitrul de scaun bulgar Pavel Atanasov a primit interdicţie pe viaţă din tenis după ce şi-a retras apelul pentru încălcări legate de pariuri şi acuzaţii de corupţie, a anunţat vineri...
Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, vineri, că ar fi frumos ca jucătoarea Simona Halep, a cărei suspendare pentru dopaj de 4 ani a fost redusă la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj...
#Patrick Mouratoglou, #Simona Halep, #holger rune , #stiri tenis