Ziare.com
Home > Personalitati > Paul Everac
Paul Everac
A murit Paul Everac

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 14:51

A murit Paul Everac

Paul Everac / murit

Dramaturgul Paul Everac a incetat din viata marti dimineata, la varsta de 87 de ani, dupa o indelungata suferinta. Fiul lui Paul Everac, Eugen Constantinescu, a confirmat decesul dramaturgului pentru Q Magazine. Eugen Constantinescu a declarat ca Paul Everac a murit marti dimineata, in jurul orei trei, la un spital din Bucuresti. El suferea de mai bine de sapte ani de cancer la prostata. Familia doreste sa il inhumeze la cimitirul Bellu din Capitala, desi, in timpul vietii, Paul Everac si-a amenajat un cavou in localitatea argeseana Podul Dambovitei, acolo unde a trait in ultima perioada. In urma cu o luna, dramaturgul a fost internat la Spitalul Fundeni din Capitala, unde a fost diagnosticat cu hemoragie digestiva inferioara si anemie severa. Cine a fost Paul Everac Paul Everac, dramaturg contemporan extrem de prolific - a scris peste 140 de piese de teatru - , pe adevaratul sau nume Petre Constantinescu s-a ...

16 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Paul Everac, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Paul Everac
Paul Everac
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Paul Everac, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor