De ce a aprobat Paul Stanescu investitia interlopului Oaca: Daca nu semnam, era un abuz in serviciu

Miercuri, 07 August 2019, ora 13:57

   

De ce a aprobat Paul Stanescu investitia interlopului Oaca: Daca nu semnam, era un abuz in serviciu
Senatorul PSD Paul Stanescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Olt, sustine ca a respectat legea in 2013, atunci cand a semnat un aviz favorabil pentru construirea unui parc fotovoltaic intins pe 17 hectare, beneficar fiind Nicusor Oaca, unul dintre liderii clanurilor interlope din Caracal.

Asta in conditiile in care toate instituriile statului si comisiile locale au fost de acord cu proiectul interlopului.

"Nesemnarea nejustificata a Avizului Tehnic prezentat la momentul respectiv ar fi reprezentat un abuz in serviciu din partea mea, cu atat mai mult cu cat primise toate avizele enumerate mai sus si indeplinea conditiile necesare in vederea emiterii," explica liderul PSD Olt, intr-un comunicat de presa transmis miercuri Ziare.com.

Semnatura lui Stanescu apare pe un aviz tehnic privind construirea unui parc fotovoltaic, document care a fost prezentat public de jurnalista Sorina Matei.


Foto: Facebook/Sorina MateiTotul in contextul in care, in ultima perioada, mass-media a publicat mai multe legaturi intre interlopii din Caracal si liderii PSD locali.

Citeste si: Crimele de la Caracal: Cine sunt interlopii care i-au trimis pe politisti pe piste gresite in operatiunea de gasire a Alexandrei

"Este una de reprezentare"Liderul PSD Olt sustine ca aceste documente sunt avizate dupa ce mai multe institutii ale statului sau comisii verifica actele.

"Semnatura mea este una de reprezentare, in fata mea vin documente, nu persoane, pe care le semnez numai in conditiile in care intrunesc toate criteriile de acordare.

Avizul institutiei pe care am reprezentat-o la momentul respectiv, in speta Consiliul Judetean Olt, este primit alaturi de avizele altor 13 sau 17 institutii, dupa caz, si anume: Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Olt, OCPI Olt, S.C. Distrigaz Sud Retele, Telekom, DSP Olt, APM Olt, SGA Olt, Drumuri Nationale, Salubris S.A., DSVSA Olt, S.C. DEO S.A., ISU Olt, CAO.

In functie de specificul lucrarii, se pot solicita si alte avize/acorduri din partea STS, MApN, SRI, Autoritatea Aeronautica Civila", explica Stanescu.

"Primise toate avizele"Politicianul sustine ca acest aviz a fost dat in aceleasi conditii pe care le-au intrunit toate celelalte 48 de documentatii care au avut ca obiect - construire centrale fotovoltaice in judetul Olt, emise pana in prezent.

"De asemenea, avand in vedere faptul ca legislatia romaneasca in domeniul energiei regenerabile se afla la debut in perioada respectiva si prezenta multe sincope, eu m-am declarat impotriva acestor demersuri de a transforma terenurile agricole in parcuri fotovoltaice.

Mai mult, nesemnarea nejustificata a Avizului Tehnic prezentat la momentul respectiv ar fi reprezentat un abuz in serviciu din partea mea, cu atat mai mult cu cat primise toate avizele enumerate mai sus si indeplinea conditiile necesare in vederea emiterii", conchide Stanescu.

I.S.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 12794 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
jelu
rank 5
Un TICALOS,un TRADATOR de TARĀ!
Un pesedist imbarligat cu clanuri mafiote interlope ce UCID copiii nostri,posibil pentru trafic de organe in Rusia.
Socialistwars
rank 5
Republica din Caracal a daruit patriei cei mai
mari serial killers:
Rimaru tatal (prin 1940), Rimaru Ion(fiul-1970), Dinca Gheorghe (1990-2019), Iordache Florin (2017-2019).
Trei ganguri interlope (Oaca, Vvaca, Coditza)
Diverse ganguri prin MAI (DGIPI, DIICOT...)care sa il anunte pe Dinca ca are 19 ore ca sa ascunda cadavrul...
si care sa ascunda telefonul si laptopul lui Dinca 13 zile. Ca sa stearga legaturile.
Ca sa nu mai zic de ceilalti interlopi din judetul Olt : Stanescu, Ciocan, Ceausestii, Barbulestii,...
Gigi Contra
rank 3
Uite, are si avizul DIICOT care spune: "Oaca-i traficant serios"
Pai, daca e asa, Stanescu-Capone are dreptate!
LIBERALUL
rank 5
Dacă nu semna...
Era abuz intre interlopul oacă și interlopul psd,ministru la dezvoltare...El,săracul...chiar nu știa cine e oacă,deși provine din aceeași cloacă!
Trandafirii psd,au mult mai mulți spini infipți in avutul Țării pe de-o parte și in al cetățenilor romani!
Oare,nu e pusă la punct legea,ca tot natul să ajungă parlamentari in același mandat?Cate carențe are Constituția și e clar că numai interlopii o pot modifica,căci ei știu unde-i oprește dintr-un jaf de poveste...
Ar cam fi și responsabilitatea UE in această ȚARĂ suverană, doar la pentru această GAȘCĂ de hoți!Poporul e suveran doar de ar năvăli armate străine și trebuie sange vărsat din belșug de la popor.Amintire de la CENTENAR?!Cine ne apără Iliescule de HOȚII ĂȘTIA umani?
dianatudor
rank 5
Arestati interlopii si clanurile lor cu maini criminale?
Ticăloșia comunistoidă nu a fost niciodată pedepsită, ea fiind insăsi conditie esentială de dezvoltare a stangii ateiste. Asa se face că in natiunile fost comuniste, ticălosia are rădăcini puternice, infipte adanc in mentalul colectiv, care-i permit supravietuirea impotriva oricăror dorinte de schimbare a oamenilor.

La dreapta, ticălosia a fost si este pedepsită, ori de cate ori isi face aparitia extremismul ei. De aceea in natiunile occidentale, ea, coana ticăloșie, nu prea are timp să-si facă rădăcini adanci. Cum apare, cum i se smulg din rădăcină colții. Dreapta a invățat din lecția ticăloșiei naziste. In timp ce dezvoltarea buruienilor extremiste de dreapta sunt smulse si aruncate la groapa de gunoi a istoriei, buruienile extremismului de stanga sunt puse in vaze de flori pe masa romanilor, pentru a le "infrumuseta" viata.

Ticălosia nepedepsită zămisleste monstrii. Ii vedem peste tot in zilele noastre, manifestandu-se de la cel mai inalt nivel al instituțiilor statului de "drept", pană la cel din urmă borfaș criminal al violenței domestice.

Asistăm zi de zi neputincioși la spectacolul mizerabil de instalare și dezvoltare a ticăloșiei de dreapta și de stanga, mană in mană cu prostia, prostie, care este in aceeași măsură a lor și a noastră. A lor pentru că aceasta este doctrina conducătorilor prezentului romanesc, in a căror resetare nu cred, căci este o ticăloșia infrățită cu prostia. A noastră pentru că i-am acceptat și propulsat, fără pic de discernămant pe acești campioni ai răului malefic, să hotărască "binele" nostru.

Casa bună dintre ticăloșie și prostie este cea care-i permite stabilitatea, liniștea și pacea, rodindu-i rădăcini puternice. Toată lumea pare a fi mulțumită. Ei, de prosperitatea ce le-o aduce propria ticăloșie, noi de "liniștea" ce ne-o dăruiește propria prostie.

Arestati interlopii si clanurile lor cu maini criminale sau nu va indurati pentru ca ele, mainile criminale, va aduc bani negri cu care cumparati prostii, sa va aleaga in cele mai inalte functii ale statului de "drept", care acum serveste pe fata CRIMA ORGANIZATA, legifereaza, guverneaza, pentru ea.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor