Paul Stanescu: Nu i-am raspuns lui Dragnea la telefon, ca sa vada si el cum e

Marti, 02 Octombrie 2018, ora 15:38
9888 citiri
Paul Stanescu: Nu i-am raspuns lui Dragnea la telefon, ca sa vada si el cum e
Foto: Arhiva Hepta.ro

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii antiDragnea, a confirmat ca nu i-a raspuns liderului de partid la telefon.

Liviu Dragnea a spus ca l-a sunat pe Stanescu de cateva ori inainte de sedinta Comitetului Executiv, dar ca acesta nu a raspuns. "Pe Paul Stanescu l-am sunat inainte de sedinta CEx, de mai multe ori. Nu mi-a raspuns. De atunci, eu nu am mai vorbit cu el. Nu l-am sunat, nu m-a sunat. Deci relatia mea cu Paul Stanescu asta este", a precizat recent Dragnea.

Informatia a fost confirmata de Stanescu, marti, dupa audierea in comisia pentru verificarea posibilei implicari a SPP in activitatea unor partide politice.

"M-a sunat si nu i-am raspuns ca sa vada si el cum e sa nu ti se raspunda", a spus el, precizand ca vorbeste acum daca vrea Dragnea.

Stanescu a mentionat ca nu stie daca va fi dat afara din partid, dar ca nici nu isi da demisia, asa ca e posibil orice.

"E posibil orice. Nu am mai stat de vorba cu Dragnea. Atmosfera din partid e buna. Toti cei care am semnat acel document vom ramane in partid si ce am pus in programul de guvernare vom pune in practica", a adaugat vicepremierul.

#Stanescu telefon Dragnea, #Stanescu raspuns telefon Dragnea , #vicepremier
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5