Paula Seling s-a intors acasa fara Ovi (Video)

Duminica, 30 Mai 2010, ora 17:51
5520 citiri
Paula Seling s-a intors acasa fara Ovi (Video)
foto: Antena 3

Paula Seling a ajuns in Romania, duminica dupa-amiaza, dupa ce a castigat locul al treilea la concursul Eurovision, impreuna cu Ovidiu Cernauteanu.

Artista a fost intampinata de fani pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, unde a primit aplauze si flori si a semnat autografe.

"Nu stiu daca sunt emotii, dar ma simt coplesita si va multumesc. Eu nu am avut pentru nicio secunda senzatia ca mi se poate intampla si mie asa ceva", le-a marturisit Paula Seling jurnalistilor care au intampinat-o la sosirea in tara.

"Am trecut printr-un carusel in perioada asta. Aici in tara se publicau tot felul de lucruri pe care le-au spus cateva ziare, cum ca piesa este proasta, iar altii ne cotau drept favoriti si atunci eu am incetat sa mai ascult pronosticuri si ne-am axat numai si numai pe pregatirea noastra", a declarat Paula Seling.

"Sper ca ati vazut cat s-a muncit, sper ca ati fost incantati de noi", le-a mai spus Paula Seling jurnalistilor, precizand ca in ultimele doua saptamani a avut un program infernal, extrem de obositor.

Ovidiu Cernauteanu nu a insotit-o pe Paula Seling la Bucuresti, artistul avand si cetatenia norvegiana, din anul 2000, iar acum locuieste in scandinav Stavange.

Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Paula Seling Eurovision, #paula seling aeroport bucuresti , #Eurovision 2010