Elena Udrea si Paula Seling s-au nascut de Craciun

Joi, 25 Decembrie 2008, ora 10:33
4331 citiri
Elena Udrea si Paula Seling s-au nascut de Craciun

Mai multe vedete si oameni politici isi sarbatoresc ziua de nastere in sfanta zi de Craciun.

Astfel, printre cei care isi sarbatoresc ziua de nastere de Craciun se numara Paula Seling. Cantareata s-a nascut in data de 25 decembrie 1978, la Baia Mare.

Marea pasiune pentru muzica si-a manifestat-o de la varsta de 6 ani cand, incurajata si de parinti, a inceput sa studieze pianul la Scoala de Arte din Baia Mare.

In 2005, Paula s-a maritat cu Radu Bucura, impreuna cu care a deschis casa de productie Unicorn Records.

Si actorul Matei Alexandru s-a nascut in sfanta zi de Craciun. El a venit pe lume pe 25 decembrie 1927, la Goioasa, in judetul Bacau. Din 1950 si pana in prezent joaca la Teatrului National din Bucuresti.

Matei Alexandru a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti in 1951. A devenit insa angajat al Teatrului National Bucuresti din anul III de facultate.

Alexandru a jucat rolurile: Spirache, in piesa "Titanic Vals", de Tudor Musatescu, George, in "Oameni si soareci", de John Steinbeck, Dumitru, in "Sa nu-ti faci pravalie cu scara", de Eugen Barbu, Jupan Jaques in "Avarul" de Moliere, Pristanda in "O scrisoare pierduta" si Ipingescu in "O noapte furtunoasa".

In cea de-a doua zi de Craciun s-au nascut doi oameni politici, Elena Udrea si Cristian David.

Elena Udrea, noul ministru al Turismului, s-a nascut la 26 decembrie 1973. Cunoscuta ca politician apropiat sefului statului, este sotia omului de afaceri Dorin Cocos. A absolvit Colegiul National de Aparare cu o lucrare despre interesele NATO la Marea Neagra si Caucaz.

In 2002 a intrat in Partidul National Liberal, iar in iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL. Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se inscrie in PD.

Cristian David, fost ministru de interne (MIRA), s-a nascut la data de 26 decembrie 1967, in municipiul Bucuresti, numele sau la nastere fiind Cristian Troaca.

A luat numele de David in urma primei casatorii. A absolvit studiile liceale la Liceul C. A. Rosetti din Bucuresti, profilul fizica-chimie (1986), dupa care a fost angajat la TMUCB Bucuresti (1986-1990), devenind apoi proiectant la Centrul de Proiectare TMUCB Bucuresti (1990-1991).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Elena Udrea, #Paula Seling, #nascut Craciun , #stiri Paula Seling