Ziare.com

Razboiul tinutelor Eurovision continua: Paula Seling vs. Razvan Ciobanu

Miercuri, 13 Martie 2013, ora 20:03

   

Razboiul tinutelor Eurovision continua: Paula Seling vs. Razvan Ciobanu
Nu numai Cezar Ouatu a intrat in gura opiniei publice dupa finala Eurovision, ci si prezentatorii Paula Seling, Ovi, Andreea Banica si Marius Rizea, insa ei din cauza tinutelor. Designerul Razvan Ciobanu a acuzat-o pe Paula Seling ca lipsita de stil, iar cantareata nu a ramas in urma.

"Draga Paula Seling, eu clar am nevoie si de un 'medicament' sa ma dreg dupa ce m-ai imbolnavit rau cu lipsa de stil si cu 'hainitele' tale ingrozitoare. Si da, musai si de un pansament pentru ca imi sangereaza ochii ( asa spunea la melodie, cu medicamentul si pansamentu' )...sa-i cumpere cineva niste stil.

Aaaa...asta nu se poate cumpara, dar poate se mai indura cineva sa-i infranga avantul pentru rochiile sclipitoare, prost taiate si sa-i ii spuna ca cizme pana sub genunchi, cu tocuri 'cui' si rochie scurta se poate doar daca dansezi pe masa la discoteca ( ca animatoare)", a scris designerul pe pagina oficiala de Facebook.

Miercuri, cantareata a luat atitudine fata de cei care au criticat-o, adaugand despre Razvan Ciobanu ca este intr-un con de umbra.

Eurovision 2013: Cezar vrea sa arate lumii ca Romania e de valoare

"In legatura cu articolele aparute in presa in ultimele zile referitoare la tinuta pe care am purtat-o la microrecitalul sustinut in cadrul Finalei Nationale Eurovision, as dori sa mentionez urmatoarele: Sper din toata inima ca ochii d-lui Ciobanu sa nu sangereze din alte cauze", a scris Paula Seling pe reteaua de socializare.

In plus, artista i-a facut si o propunere designerului.

"Daca dansul crede ca poate sa creeze o vestimentatie mai buna, as fi bucuroasa sa o port, fie si pentru ca cineva trebuie sa-l scoata si pe el din conul de umbra in care se afla", a continuat ea.

Finala Eurovision, etapa nationala, a fost castigata de Cezar Ouatu. Acesta urmeaza sa participe la doua semifinala a concursului Eurovision, care se va desfasura pe 16 mai, la Malmo, in Suedia.

A.G.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2343 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor