Un deputat PNL atacă dur Austria și Olanda: „Ar intra în sevraj instant fără supradozele zilnice de gaz rusesc și cocaină columbiană”

Duminica, 20 Noiembrie 2022, ora 15:15
9820 citiri
Un deputat PNL atacă dur Austria și Olanda: „Ar intra în sevraj instant fără supradozele zilnice de gaz rusesc și cocaină columbiană”
Deputatul PNL Pavel Popescu FOTO Camera Deputaților

Deputatul PNL Pavel Popescu a anunțat duminică, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că în cazul în care România nu va intra în Schengen până la finalul acestui an își va dedica ultimii doi ani de mandat unor legi destinate firmelor austriece și olandeze din România.

În aceeași postare, Popescu a atacat dur Olanda și Austria, spunând că „ar intra în sevraj instant fără supradozele zilnice de gaz rusesc și cocaină columbiană”.

„Refuz să iau în considerare un eșec al aderării României la spațiul Schengen până la sfârșitul anului. Sau scenariul amânării până la un alt moment "potrivit". Două tări se opun momentan: Olanda și Austria. Cu mențiunea că premierul Olandei se agită mult zilele acestea cu telefoane, pentru a lărgi și mai mult clubul celor două țări pline de ifose, care ar intra în sevraj instant fără supradozele zilnice de gaz rusesc și cocaină columbiană”, a scris deputatul.

Pavel Popescu a spus că ”dacă (Doamne ferește) România nu intră în Schengen până la sfărșitul anului” este hotărât să își dedice ultimii doi ani de mandat firmelor austrice și olandeze din România. „Vă spun ce voi face eu, un simplu parlamentar: îmi voi dedica ultimii doi ani din acest mandat pentru legislație și activitate politică ce vor viza în mod direct firmele și interesele austriece (rusești la bază) și olandeze prezente în România”, a mai scris Popescu.

Deputatul a spus că e conștient că „ambasadorii celor două țări vor trimite această postare "acasă, în centrală" ”. „Și bine fac. Pentru că nu e o vreo amenințare politică, ci doar o promisiune fermă că unii dintre noi, care nu am bagat mâna în «borcanul cu miere» cu aceste firme pentru că ne iubim țara, ne-am cam săturat. Nu accept sfaturi de diplomație până în 8 decembrie. Eu sunt votat politic, nu sunt diplomat”, a mai arătat Popescu.

Comentând postarea, mai mulți români i-au dat dreptate deputatului. Au fost, însă, și voci critice. Uneia dintre acestei voci, Popescu i-a spus că are „o atitudine antiromânească”.

#pavel popescu, #deputat, #PNL, #Olanda, #Austria, #Schengen , #politica interna