Alegeri parlamentare: Fostul sef Metrorex, contracandidatul lui Gigi Becali

Marti, 23 Octombrie 2012, ora 17:34
3101 citiri
Alegeri parlamentare: Fostul sef Metrorex, contracandidatul lui Gigi Becali

Fostul director general al Metrorex Gheorghe Udriste va candida din partea PDL pe listele Aliantei Romania Dreapta, la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Acesta va candida in colegiul 25, din sectorul 6, pentru un loc in Camera Deputatilor, adica acolo unde va candida si Gigi Becali, din partea PNL, pe listele USL.

Colegiul este acelasi in care, in anul 2008, Elena Udrea a castigat un mandat de deputat, din partea PDL. Astfel, potrivit Mediafax, Udriste il va avea contracandidat direct pe presedintele PNG, Gigi Becali.

Fostul sef al Metrorex este la a doua candidatura din partea PDL pentru un mandat de parlamentar dupa ce, in 2008, a fost unul dintre candidatii democrat-liberalilor la Senat.

Alegeri parlamentare 2012: Liste provizorii

Pe lista USL, la sectorul 6, mai figureaza Razvan Mironescu, Damian Florea, Bogdan Mihailescu, Corneliu Dobritoiu si Gabriel Mutu. ARD ii are pe lista, deocamdata, pe Gheorghe Udriste, Daniel Geanta, Stefan Vlaston, Mihai Anghel, Nicolae Ivaschescu si Valeriu Todirascu.

#Gheorghe Udriste candidat PDL parlamentare, #Udriste contracandidat Becali parlamentare, #Udriste candidat sector 6 , #alegeri parlamentare