Ziare.com

Deputatul Sorin Paveliu candideaza independent dupa ce a fost refuzat de PD-L

Luni, 13 Octombrie 2008, ora 21:11

   

Deputatul Sorin Paveliu candideaza independent dupa ce a fost refuzat de PD-L
Deputatul Sorin Paveliu a declarat ca-si va depune candidatura ca independent la alegerile parlamentare, dupa ce filiala PD-L a sectorului 6, condusa sa Cristian Poteras, i-a refuzat nominalizarea in favoarea lui Daniel Geanta.

"Nu am spus ca demisionez", a precizat Sorin Paveliu, pentru NewsIn. El a precizat ca-si va depune candidatura independenta in colegiul 25 din sectorul 6 - Drumul Taberei -, dupa ce liderul filialei Cristian Poteras a refuzat sa-i accepte nominalizarea.

Paveliu a declarat ca a depus o contestatie impotriva deciziei presedintelui filialei inca de la 1 septembrie, urmata de a doua inaintata pe 28 septembrie, fara a fi solutionate.

"Mi s-a spus ca sunt in afara partidului prin decizia de a candida independent", a mai spus Paveliu.

PD-L si-a anuntat, pe 30 septembrie, in cadrul unei petreceri cu mici si bere, candidatii din sectorul 6 pentru alegerile parlamentare. Pentru cele cinci colegii pentru Camera Deputatilor candidatii din partea PD-L sunt Elena Udrea, Daniel Geanta, Silviu Vaduva, Mariana Nedelcu si Mihai Ozunu.

La Senat, in cele doua colegii din sectorul 6 vor candida Radu F. Alexandru si Gabriel Mutu. Anuntul a fost facut, de liderul filialei de sector Cristian Poteras, in timpul unei manifestari cu mici, bere si muzica de petrecere, tinute in curtea sediului PD-L.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1755 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor