Excluderi la PD-L

Joi, 11 Decembrie 2008, ora 12:56
2844 citiri
Excluderi la PD-L

Consilierul local Leonard Rusu, candidat PD-L la Senat, a fost exclus din partid de Biroul Permanent al PD-L Pascani pe motive de indisciplina, liderii organizatiei reprosandu-i acestuia lipsa de colaborare cu alti candidati democrat-liberali in campania electorala.

Alaturi de Rusu au mai fost exclusi doi apropiati ai acestuia, seful Garii Pascani, Radu Movileanu, si fostul consilier local Corneliu Doroaga.

"Domnul Rusu a lucrat de unul singur in campanie si acest lucru a adus prejudicii filialei. In urma analizei facute in BP Pascani, s-a vazut ca nu a facut campanie pentru partid, ci a fost mai mult independent. In ceea ce-i priveste pe ceilalti doi, ei practic s-au exclus.

Niciunul dintre cei exclusi nu a participat la sedintele noastre", a declarat, joi, seful organiztatiei PD-L Pascani, Valerica Andronache, pentru NewsIn.

La alegerile din 30 noiembrie, Leondard Rusu a obtinut 11.217 voturi si s-a clasat pe pozitia a doua in Colegiul 15 Senat Iasi, mandatul de parlamentar fiind adjudecat de pesedistul Florin Constantinescu cu 20.138 de voturi.

PD-L Pascani nu a castigat niciun mandat in legislativul Romaniei, fotoliile de deputat si senator revenind PSD Pascani.

Fost lider al PRM Pascani, Leonard Rusu a intrat in PD in 2006, acesta fiind candidatul PD-L Pascani la alegerile locale din iunie 2008, insa a iesit pe locul al treilea dupa candidatii PNL si PSD, care si-au disputat primaria in al doilea tur, primul avand castig de cauza.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#alegeri parlamentare, #PDL Pascani, #rezultat alegeri , #alegeri parlamentare