PDL pregateste schimbarea culorii si a siglei - surse

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 16:06
2851 citiri
PDL pregateste schimbarea culorii si a siglei - surse

Surse din randul PDL sustin ca presedintilor de filiale li s-a cerut sa isi exprime parerea despre schimbarea culorii portocalii din insemnele partidului, dar si a trandafirului din sigla, acesta simbolizand de obicei o orientare de stanga.

"Fiecare presedinte de organizatie judeteana isi va spune punctul de vedere privind schimbarea culorii si a siglei. Daca sustine schimbarea lor, iar daca da, ce variante prefera", au declarat pentru RTV.NET surse din conducerea partidului.

In privinta culorii, inca de la alegerile partiale din Neamt s-a vorbit despre o trecere la verde, iar in ceea ce priveste trandafirul din sigla, acesta ar putea fi inlocuit cu inima, simbolul Partidului Popular European.

De asemenea, in vara, la scoala tinerilor democrat-liberali, mai multi lideri ai PDL, in frunte cu Emil Boc, s-au afisat imbracati in culoarea verde.

Pe de alta parte, surse din PDL au mai declarat ca se negociaza cu UNPR, PNTCD, Partidul Verde si Partidului Poporului formarea unei sustineri reciproce a candidatilor la alegerile locale, mai ales ca noua lege prevede ca primarii sunt alesi din primul tur.

De perfectarea strategiei pentru alegeri se ocupa membrii nou infiintatei comisii pentru campania electorala, Vasile Blaga, Ioan Oltean, Gheorghe Flutur, Roberta Anastase si Elena Udrea, numiti de catre conducerea BPN la propunerea directa a presedintelui partidului, Emil Boc.

Citeste si:
Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”
Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la actualul ministru al Agriculturii Petre Daea. În timpul erei Dragnea, Daea ocupa același portofoliu, iar între cei doi exista o...
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale – nici o decizie, înseamnă o decizie bună. Pentru cine?! Nu m-am înșelat, în iulie când am dat vacanța de vară, drept scuză la...