Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Seful PD-L Arad, Gheorghe Seculici, nu mai candideaza pentru Senat

Miercuri, 15 Octombrie 2008, ora 15:16
2300 citiri
Seful PD-L Arad, Gheorghe Seculici, nu mai candideaza pentru Senat

Presedintele PD-L Arad, Gheorghe Seculici, a anuntat, miercuri, ca se retrage de pe lista partidului pentru un mandat de senator la alegerile parlamentare, dar a spus ca ar accepta un loc intr-un viitor guvern condus de democrat-liberali.

Locul lui Seculici, care era anuntat candidat pentru un mandat de senator in colegiul din municipiu, va fi luat de viceprimarul Aradului, Ovidiu Marian, care initial isi anuntase candidatura pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din municipiu, informeaza NewsIn.

"A fost o strategie interna legata de prezentarea candidatilor. Am vrut sa prezentam oameni care sa se implice. Am avut o discutie cu colegii mei din organizatie si cu conducerea centrala a partidului.

Am ajuns la concluzia ca in acest moment este mai importanta prezenta mea in cadrul societatii comerciale pe care o conduc (SC Proiect SA n.r.), atata timp cat organizatia locala are o rezerva de cadre foarte buna, cu oameni competenti, care pot suplini aceasta activitate pe care am desfasurat-o eu. Raman in continuare sa conduc organizatia judeteana. Daca mi se va face o propunere, voi accepta un loc in viitorul Guvern", a declarat Gheorghe Seculici, fost vicepremier in guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu.

Liderul PD-L Arad a mai spus ca pe listele cu candidatii organizatiei pentru alegerile parlamentare sunt oameni tineri, pe care partidul ii promoveaza. Candidatii PD-L Arad pentru alegerile parlamentare din luna noiembrie vor fi lansati sambata, in prezenta unor membri din conducerea centrala a partidului. Conform conducerii democrat-liberalilor aradeni, la lansarea candidatilor vor fi prezenti Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Liviu Negoita.

La Arad va fi dezbatut si un capitol din strategia de guvernare a PD-L, cel privind descentralizarea in administratia publica. Prim-vicepresedintele PD-L Arad, Gheorghe Falca, a spus, miercuri, ca dupa lansarea candidatilor, invitatii vor fi prezenti si la Festivalul Vinului.

Conform Comisiei de cod electoral, judetul Arad a fost impartit in trei colegii de senator, unul in municipiul Arad, unul pe Valea Muresului si unul pe Valea Crisurilor. La deputati vor fi trei colegii in municipiul Arad, doua pe Valea Muresului si doua pe Valea Crisurilor.

Din partea PD-L Arad, pentru Senat vor candida Ovidiu Marian, Aurel Ardelean, Constantin Igas, iar pentru Camera Deputatilor Adrian Nitu, Lucian Tipei, Claudia Boghicevici, Marius Gondor, Iosif Matula, Gheorghe Feies si Iustin Cionca. Prim-vicepresedintele PD-L Arad, Gheorghe Falca, a declarat ca organizatia pe care o conduce isi propune sa obtina la alegerile parlamentare cel putin cinci mandate de deputat si doua de senator.

Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil față de acum 10 ani SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil față de acum 10 ani SONDAJ
Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Gheorghe Seculici, #presedinte, #PDL, #candidatura, #retrage, #Senat, #alegeri , #alegeri parlamentare
Comentarii
S
Suparatul psd-ist
rank 1