Boc si Udrea merg sa il sustina pe Ioan Oltean la alegeri

Sambata, 27 Noiembrie 2010, ora 10:41
1384 citiri
Boc si Udrea merg sa il sustina pe Ioan Oltean la alegeri
Foto: Antena3 (arhiva)

Sambata au loc alegeri la PD-L Bistrita-Nasaud. La Consiliul de coordonare al filialei locale a partidului de guvernamant se asteapta ca Ioan Oltean va fi reconfirmat in functia de presedinte al acestei organizatii.

Presedintele PD-L, premierul Emil Boc, secretarul general al PD-L Vasile Blaga, ministrul Elena Udrea, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Brasovului, George Scripcaru, si deputatul Daniel Buda au confirmat ca vor participa la eveniment.

Noua structura de conducere a organizatiei PD-L Bistrita-Nasaud se va alege in prezenta a circa 400 de delegati.

Vicepresedintele PD-L Ioan Oltean este singurul candidat pentru functia de lider al acestei filiale, la conducerea careia se afla inca din anul 1994.

Potrivit informatiilor furnizate Agerpres de catre deputatul Ioan Oltean, pentru functiile de prim-vicepresedinti au fost depuse patru candidaturi: vicepresedintele CJ Bistrita-Nasaud, Iancu Luca, secretarul de stat in MDTR, Eugen Curteanu, primarul comunei Maieru, Vasile Bors, si consilierul judetean Monica Sasarman.

Pentru functia de secretar general a fost inregistrata o singura candidatura, cea a presedintelui CJ Bistrita-Nasaud, Liviu Mihai Rusu, care detine aceasta functie si in prezent.

#alegeri PDL Bistrita, #Ioan Oltean alegeri PDL , #alegeri PDL