Ce au declarat candidatii la sefia PD-L la sosirea la Conventie

Sambata, 14 Mai 2011, ora 11:08
1429 citiri
Ce au declarat candidatii la sefia PD-L la sosirea la Conventie

Emil Boc este sigur ca va castiga competitia pentru presedintia PD-L, Vasile Blaga s-a aratat increzator in sansele sale, dar a marturisit ca are emotii, in timp ce Theodor Paleologu s-a declarat relaxat si a dezvaluit cu ce a venit in geanta: cu doua pipe.

Acestea au fost primele declaratii facute de cei trei candidati la presedintia PD-L, la sosirea la Palatul Parlamentului, locul unde se desfasoara Conventia nationala a PD-L.

"Voi castiga pentru ca am castigat toate bataliile de pana acum si impreuna cu echipa PD-L voi castiga si bataliile urmatoare. Va fi o zi frumoasa. Voi castiga!", a declarat premierul Emil Boc. Intrebat daca va ramane premier in cazul in care va castiga sefia PD-L, Emil Boc a raspuns: "Sa vedem!".

Vasile Blaga a sosit la Palatul Parlamentului si s-a aratat increzator in sansele sale, declarand ca motiunea sa este cea care va duce PD-L la victoria in alegerile din 2012 si la pastrarea guvernarii in continuare. "Oricine are emotii, e un moment important pentru partidul pe care il iubim".

In schimb, Theodor Paleologu s-a declarat relaxat: "Sunt destins relaxat, am incredere in forta de convingere a ideilor mele. Am doua pipe in geanta, cand vom numara voturile fara indoiala voi recurge la ele. Una e pipa pacii, a doua are o semnificatie simbolica, a apartinut tatalui meu". De asemenea, Paleologu a spus ca: "sper sa adun cat mai multe voturi, sa conving prin discursul meu de astazi si sa transform eseuri, ca sa zic asa".

Intrebat de ce a candidat si la alte functii in partid, Paleologu a spus ca a vizitat 40 de filiale in timpul campaniei si "peste tot unde am fost in tara, militantii PD-L mi-au cerut sa candidez si la alte pozitii si cred ca au avut dreptate".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#alegeri presedinte PDL, #declaratii Emil Boc, #declaratii Vasile Blaga, #declaratii Theodor Paleologu , #alegeri PDL
Comentarii
Poza ulivia
ulivia
rank 1
ASTAZI ESET CONGRESUL AL XV-lea AL PCR.URAAA TRAIASCA TOVARUL BOCIU ,OM DE BAZA PENTRU BASESCUN TRAIAN,CALAUL TUTUROR ROMANILOR...