Editorial: Crin Basescu

Duminica, 24 Martie 2013, ora 14:20
4418 citiri
Editorial: Crin Basescu
Foto: Arhiva

Cel ce viseaza Cotrocenii in fiecare clipa a existentei sale, si daca n-ar fi crima considerata un delict s-ar duce noaptea cu o carabina si le-ar infinge un cartus in mate, sa-i si doara, a capatat brusc o tava cu jaratic: formatiunea politica din spuma careia s-a ivit tinta crizelor sale isi traieste ultimele clipe si niciun tub de oxigen nu o va face receptiva la un imbold spre viata.

Deoarece nu-l doare gura sa se reverse din micul ecran, si stie ca romanii sunt prea ingretosati ca sa-si mai aminteasca de incalcarea promisiunilor domniei sale in momentul cand, interimar fiind, s-a dus la un miting electoral, omul nostru s-a latit din nou cu acuzatii: s-a implicat in viata de partid, a recunoscut cu gura lui, isi face alt partid, desi nu-i da voie Constitutia! Haoleu!

Si daca nu ar sti ca ar echivala cu un dans pe sarma executat in somn, ar veni luni la prima ora (nici nu stiu daca nu o va face, trimis la lupta de Dan Voiculescu) cu un nou proiect de suspendare. Da-o naibii de Romania, ce-o fi aia?

Nu ca n-ar merita acuzatul cateva perechi de palme morale! Cand a spus adio PDL, a anuntat un proiect nou, credibil, viguros, curat si bebelus. Milupaaaaa!!!

Care cu cine trebuie format in jurul lui MRU, de pilda, daca nu cu jumatatea buna din partid, cea care nu s-a dovedit a fi urmasa FSN, a lui Stalin si poporului rus? Si cine e dumneaei partea morala? Elementul udrist, cu tot ce contine ea.

Lumea inca nu stie, dar va afla curand, caci nici Antenele nu-s de ieri, de azi, si de aceasta data, pentru prima data, le dau dreptate: cine sunt acei incoruptibili care dorm imbracati in pijmale cu animalute si Eliot Ness?

Va spun eu: in afara de cativa zapaciti idealisti si de Emil Boc, care a uitat cum l-a executat Traian Basescu la doua zile dupa ce-i murise tatal, ei reprezinta un potential front de lucru pentru DNA.

Nu au dosare penale, caci aceasta stare reprezinta o decizie strategica. Si ce bine ca n-au! Altfel cum ar fi putut ei sa se incoloneze in spatele Elenei Udrea, ca pe vremuri alaturi de EBa, de la care au avut o insarcinare de 15 voturi pe fiecare sectie de vot sub sanctiunea retezarii destinului politic?

Tot ce respira oportunism, toti flecarii fara noima, toti fricosii au facut front comun acoperind cu balele lor pletele blonde ale duduii. Aproape jumatate dintre delegati!! Iar luni, sau in alta zi cu soare, vor anunta schita unei formatiuni care va avea sediul la manastire.

Daca astia sunt ostenii, domnule Basescu, apai intre dumneavoastra si nataraul din prima parte nu-i nicio diferenta! Daca ma insel, imi dau cu tastatura in cap. Si sincer daca nu prefer un splendid cucui!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#congres PDL, #Basescu despartire PDL , #alegeri PDL