Falca cocheteaza cu ideea de a fi presedintele PDL

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 19:20
2015 citiri
Falca cocheteaza cu ideea de a fi presedintele PDL

Primarul orasului Arad, Gheorghe Falca, a declarat, vineri, intrebat daca este tentat de presedintia PDL, ca "orice om politic la un moment dat este tentat sa faca pasi importanti in politica si trebuie sa gasesti momentul si sa ai oferta pentru partid".

Intrebat, dupa Colegiul Director al PDL, daca este tentat de presedintia partidului, Falca a raspuns: "Eu cred ca orice om politic la un moment dat este tentat sa faca pasi importanti in politica. Trebuie sa gasesti momentul si sa ai oferta pentru partid. Oferta trebuie sa fie pentru oameni. Politicienii ati vazut ca nu sunt pusi de catre partide, sunt chiar schimbati de oameni. Si aceste alegeri au confirmat aceste lucruri".

Conventia Nationala a PDL, in luna mai - Blaga ramane presedinte al partidului

Edilul a precizat, la intrebarile ziaristilor, ca nu a mai cerut demisia lui Vasile Blaga de la conducerea partidului si nu s-a discutat la reuniunea democrat-liberalilor cu "mandatele pe masa" pentru ca exista deja ideea convocarii Conventiei Nationale a PDL.

Gheorghe Falca a evitat sa precizeze daca la Conventia PDL intentioneaza sa aiba o motiune proprie pentru sefia partidului.

"Sa ajungem in zona respectiva. Eu cred ca, in acest moment, Romania are un adversar, iar noi ne vom manifesta in Opozitie asa cum trebuie fata de ceea ce va urma pentru ca cine realizeaza bugetul pe 2013 o sa constate ca de fapt nu este nicio diferenta intre ceea ce s-a intamplat pana acum, iar diferenta este doar ca nu exista nicio promisiune realizata de Guvernul Ponta", a explicat primarul Aradului.

Acesta a precizat ca la nivelul PNL va continua analiza, dar si "relationarea in interiorul grupurilor parlamentare cu cei din Forta Civica si PNTCD", precum si pregatirea de competitie cu cei de la USL.

Gheorghe Falca a mai spus ca in momentul de fata democrat-liberalii sunt in Opozitie si exista "o dreapta liberala legata de PSD" apreciind ca aceasta nu va avea "o viata in comun de foarte multa durata".

"(...) De aceea, noi trebuie sa fim pregatiti pentru oferta cea mai buna pentru oameni", a mai spus democrat-liberalul.

Vasile Blaga, despre sedinta PDL: Partidul va ramane unit

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca s-a decis convocarea Conventiei Nationale in luna mai si a mentionat ca la sedinta Colegiului Director nu a solicitat nimeni demisia actualei conduceri.

Blaga a precizat, dupa sedinta, ca au fost patru ore si jumatate de discutii foarte serioase si a fost analizat parcursul partidului pana la alegeri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Gheorghe Falca presedinte PDL, #Falca demisie Vasile Blaga, #PDL Conventie Nationala mai , #alegeri PDL