Gheorghe Stefan: Blaga a impiedicat scoaterea din politica a lui Marian Oprisan

Sambata, 09 Martie 2013, ora 23:16
4420 citiri
Gheorghe Stefan: Blaga a impiedicat scoaterea din politica a lui Marian Oprisan
Foto: Arhiva

Prezent la Vrancea, alaturi de candidatul PDL la sefia partidului, Elena Udrea, primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, le-a amintit democrat-liberalilor prezenti la intalnire ca cel care a impiedicat scoaterea din scena politica a lui Marian Oprisan a fost chiar actualul presedinte al PDL, Vasile Blaga.

"Va aduceti aminte ca, in 2004, aveati sansa sa scapati de Oprisan. Stiti cine era atunci ministru de Interne si nu a vrut asta?", i-a intrebat Gheorghe Stefan pe cei peste 200 de democrat-liberali prezenti la intalnire. Acestia au raspuns intr-un singur glas: "Vasile Blaga".

Primarul din Piatra Neamt a mai afirmat ca decizia lui Vasile Blaga are consecinte si azi asupra partidului, spunand ca democrat-liberalii din Vrancea se simt in continuare "amenintati, terorizati si santajati" si nu indraznesc "sa ridice capul".

Gheorghe Stefan i-a mai rugat pe cei prezenti la intalnire sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru sefia partidului, adaugand ca, cu actuala conducere a partidului, PDL a scazut de la 23% la locale la 16% la parlamentare.

"Si eu am crezut la un moment ca Vasile Blaga este o speranta pentru partid si l-am sustinut sa devina presedinte anul trecut, dupa ce partidul a pierdut alegerile locale. Dar eu mi-am dat atunci demisia din conducerea partidului, desi am castigat si primaria Piatra Neamt, si Consiliul Judetean in alianta.

Dar, cu Blaga presedinte, partidul a scazut, de la 23% la locale la 16% la parlamentare. Eu cred ca nu esti barbat daca nu recunosti ca ai pierdut, daca nu iti depui mandatul sa facem alegeri cu mandatele pe masa", a mai spus, Gheorghe Stefan, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Gheorghe Stefan atac Blaga, #Blaga Marian Oprisan sustinere , #alegeri PDL
Comentarii