Igas: Falca ar trebui sa fie liderul PDL, se pregateste pentru presedintia Romaniei

Marti, 12 Februarie 2013, ora 18:05
3341 citiri
Igas: Falca ar trebui sa fie liderul PDL, se pregateste pentru presedintia Romaniei

Vicepresedintele PDL Traian Igas a declarat ca el il va sustine la presedintia partidului pe primarul Aradului, Gheorghe Falca, daca acesta se va decide sa candideze.

"Il vad pe Ghita Falca intr-o competitie pentru sefia partidului, cu conditia sa aiba si barbatia sa candideze, eu il voi sustine" a spus senatorul PDL pentru Ziare.com.

El considera ca e cel mai bun candidat, intrucat intruneste o serie de calitati.

"Are charisma, viziune, a participat la Revolutie, a fost declarat nevinovat in dosarul pe care i-l facuse DNA, vorbeste mai multe limbi straine si se pregateste intens sa devina presedintele Romaniei", si-a explicat Igas optiunea fata de colegul sau de la Arad.

UPDATE: Gheorghe Falca nu a apreciat deloc declaratia lui Igas si a trimis Ziare.com urmatorul comunicat:

"Nu apreciez sub nici o forma gestul colegului meu de partid, Constantin Igas.

Am dovedit la alegerile interne din anii 2011 si 2012 ca nu fug dupa onoruri. Iar faptul ca la Arad, in decembrie 2011, mi-am depus demisia din functia de prim-vicepresedinte in organizatia judeteana, pentru principii, confirma acest lucru.

Il rog pe colegul meu Igas sa se abtina de la comentarii la adresa mea si sa-si vada de cariera politica, de cetatenii din colegiul dumnealui. Haina de analist politic nu i se potriveste deloc", a transmis Falca.

Doar doi candidati la sefia PDL

Deocamdata si-au anuntat intentia de a candida la sefia PDL doar doi oameni - actualul presedinte, Vasile Blaga, si fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea.

Deputatul PDL Elena Udrea a anuntat, marti, ca va candida pentru functia de presedinte al partidului. "Electoratul de dreapta are nevoie de un partid care sa sanctioneze abuzurile USL", a subliniat Udrea.

"M-am decis sa candidez la functia de presedinte al PDL pentru ca partidul are nevoie de o schimbare. Am curajul sa depun un proiect nou pentru PDL", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea candideaza la sefia PDL: Pot sa ma bat cu Ponta, Antonescu, Voiculescu

"Candidez pentru PDL, nu impotriva cuiva, candidez pentru viitorul partidului, nu impotriva trecutului. (...) Pot sa ma bat in continuare cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu, pot sa vin cu un proiect prin care sa redevenim un partid care se lupta cu abuzurile si minciunile USL.

Avem nevoie de un partid viu, care sa nu mai permita adversarilor politici sa spuna ca este un partid mort", a adaugat Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Igas Falca presedinte PDL, #Igas Falca presedinte Romania , #alegeri PDL