Igas spune ca Ponta nu va mai candida in Gorj

Sambata, 19 Martie 2011, ora 14:01
1224 citiri
Igas spune ca Ponta nu va mai candida in Gorj

Ministrul Internelor, Traian Igas, a declarat sambata, la Tg. Jiu, la conferinta de alegeri a PD-L Gorj, ca liderul PSD Victor Ponta nu va mai candida in Gorj si ca i se pregateste un colegiu mai aproape de Adrian Nastase.

"La Bucuresti deja se stie ca domnul Victor Ponta nu va mai candida in Gorj. Domnul Adrian Nastase incearca sa-l aduca mai aproape de el, sa-l poata supraveghea mai bine si i-a creionat deja un colegiu mai aproape de el.

Faptul ca Ponta nu va mai candida in Gorj e un semn de bine, un semnal. Pentru ca organizatia din Gorj are nevoie de parlamentari mai buni, dar, totodata, cred ca domnul Ponta, dirijat de domnul Nastase, a realizat ca in Gorj nu va mai castiga niciodata", a spus ministrul Traian Igas.

Zilele PD-L

Premierul Emil Boc a atacat si el PSD in discursul tinut in fata delegatilor la conferinta. Liderul PD-L a spus ca obiectivul partidului este sa scape judetul de culoarea rosie a PSD.

"Obiectivul nostru la Gorj este sa scapam acest judet de rosul lui Ponta si Antonescu. Avem o echipa a lui Ruset care va conduce la victorie. Vedeti aceasta gogoasa umflata a aliantei socialiste. Unde in lume s-a mai intalnit ca aceia de pe locul I si II din sondaje sa se alieze sa-i bata pe cei de pe locul III? Acest lucru ne spune ca este o alianta de conjunctura populista, careia ii este frica de PD-L pentru ca stie ca incepand din anul 2011, orice zi care care merge pana la alegeri merge in favoarea PD-L.

In prezent, zilele curg in favoarea PD-L, pentru ca incetul cu incetul semnele bune incep sa se inmulteasca. Ei sunt constienti ca numai prin televiziunile lor de atac - si subliniez ca Antena 3 si Realitatea sunt televiziuni de atac, impotriva tuturor - asa cum au luat bataie in 2009, asa vor pierde si competitia electorala din 2012, impreuna cu televiziunile lor de atac si cu mogulii", a declarat Emil Boc la Targu-Jiu, unde participa la Consiliul de Coordonare al PDL Gorj.

Alegeri la PD-L Gorj

Organizatia PD-L Gorj are programate pentru sambata alegeri pentru functiile de conducere. Pentru sefia PD-L Gorj candideaza senatorul Ioan Ruset. Marcel Hoara, cunoscut drept unul din purtatorii de mesaj al PD-L, candideaza pentru doua posturi (din care nu va putea ocupa decat unul): prim-vicepresedinte si secretar al organizatiei.

La lucrari participa mai multi lideri de la centru ai PD-L, prin care presedintele formatiunii, Emil Boc, secretarul general, Vasile Blaga, si ministrul Internelor, Traian Igas.

Citeste si:
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că se va întâlni marți, 25 ianuarie, cu greviștii de la STB. Acesta susține că, în calitate de deputat de București, are ”datoria” să...
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni seară, 24 ianuarie, că speră ca greva angajaților STB să se oprească în urma negocierilor între Consiliul de Administraţie al companiei...