Lucian Iliescu: Ontanu este un socialist uzat, Antonescu a vandut sectorul 2 PSD-ului

Vineri, 18 Mai 2012, ora 16:15
3396 citiri
Lucian Iliescu: Ontanu este un socialist uzat, Antonescu a vandut sectorul 2 PSD-ului
Foto: Tv Ziare.com

Candidatul PDL la Primaria Sectorului 2, Lucian Iliescu, este de parere ca actualul primar, Neculai Ontanu, ar trebui sa fie inlocuit cu "un om de dreapta", dupa 12 ani, deoarece acesta vorbeste despre "proiecte populiste".

Iliescu i-a catalogat pe contracandidatii sai, Neculai Ontanu, de la UNPR, si Dragos Frumosu, de la USL, drept "socialisti uzati", intr-un interviu pentru Tv Ziare.com.

"Cred ca este vremea ca in sectorul 2 sa fie o schimbare, sa vina un om de dreapta. Ceilalti doi contracandidati ai mei sunt doi socialisti uzati. Ontanu de la UNPR este un traseist. Frumosu de la USL nu stie sectorul absolut deloc", a declarat candidatul PDL la Primaria Sectorului 2.

Acesta a amintit ca, in urma cu o luna si jumatate, avea un contracandidat "cu care putea vorbi", liberalul Dan Cristian Popescu, "care a fost dat la o parte de Crin Antonescu si a vandut sectorul 2 PSD-ului". Iesirea din cursa a lui Popescu reprezinta, pentru democrat liberal, "un handicap".

Acesta a precizat ca in discutiile sale de campanie vorbeste despre "proiecte, investitii, mica Venetie", in timp ce "in partea cealalta se vorbeste de populisme, dar nimeni nu spune ca faci un parc, sa aduci un ban acolo. Faci un spectacol, dar iei tot din bugetul primariei, iei tot din buzunarul oamenilor".

"Au stricat tot ce inseamna verdeata, flori, iarba, asta nu este administratie, este bataie de joc. Nu putem sa luam din bugetul oamenilor si sa ii dam pe toate povestile", a completat candidatul PDL la sectorul 2.

Iliescu a afirmat ca a intrat in cursa mai tarziu, deoarece nu a considerat ca "poate sa reprezinte un handicap, atat timp cat oamenii isi doresc schimbarea.".

Ordine, reabilitare de bulevarde, politisti comunitari pe strazi, strangerea cainilor vagabonzi

Candidatul democrat liberal pentru Primaria Sectorului 2 a mentionat ca prioritatea o reprezinta ordinea. Reabilitarea termica, infrastructura, cainii vagabonzi si amplasarea de puncte ale politiei comunitare in fiecare dintre cele 112 de unitati de invatamant ale sectorului reprezinta alte obiective ale candidatului.

"Voi face ordine in sectorul 2 acea ordine care nu a existat in ultimii 12 ani de zile. Voi reda sectorul 2 cetatenilor sectorului 2. (...) S-au facut unele lucruri bune in ultimii ani de zile, este si normal, dupa 12 ani ca primar e greu sa nu faci nimic", a spus Iliescu, referindu-se la Ontanu.

Pedelistul in varsta de 36 de ani, care este si directorul Salii Palatului incepand cu 1 ianuarie 2010, dar si consilier local al sectorului 2, a declarat ca "aparatul primariei nu a functionat niciodata", in sectorul 2, una dintre nemultumirile sale fiind aceea a modului in care s-a realizat asfaltarea la periferia sectorului.

Alte proiecte pe care le prevede pentru administratia locala pe care isi doreste sa o conduca sunt construirea unui parc industrial la marginea sectorului, cu multe firme, dar si proiecte referitoare la mediu, pentru ca "trebuie sa ne gandim si la mediu, in orice facem", admitand ca cea mai mare problema a sectorului 2 este inactivitatea administratiei publice locale.

Totodata, Iliescu precizeaza ca asfaltarea bulevardelor si reabilitarea zonelor din sector trebuie facuta in acelasi procent, pentru ca "nu este normal ca din acelasi buget unii sa beneficieze si sa aiba intaietate si altii nu". El a mai spus ca oamenii s-au saturat de "panselute plantate si de spectacole in parcuri".

Nu in ultimul rand, candidatul PDL pentru Primaria Sectorului 2 a amintit ca lucrurile la magistrala 5 de metrou vor incepe din toamna si pe artera Universitate-Foisorul de Foc-Pantelimon, proiect in valoare de 1,6 miliarde de euro. In plus, a afirmat ca, in sase luni, impreuna cu candidatul PDL la Primaria Generala, Silviu Prigoana, va strange toti cainii vagabonzi, care vor fi dusi la 20 de kilometri de Bucuresti, intr-un spatiu special amenajat.

Cum vor fi hraniti cainii? Democrat liberalul ofera o solutie. "Sa facem un contract cu tot ce inseamna detinatori de fast-food, sa cumparam patru masini frigorifice, sa colectam marfa aproape de perisabilitate, de la aceste puncte, care sa reprezinte hrana pentru caini. Cainii bolnavi ar trebui sa fie eutanasiati, iar ceilalti sa fie castrati. Strada si orasul sunt destinate cetatenilor".

Lucian Iliescu, care a spus ca si-a deschis propria afacere inca din 1998, la varsta de 22 ani, s-a catalogat ca facand parte din "noua generatie".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Lucian Iliescu candidat sector 2, #Iliescu proiecte primarie sector 2, #Lucian Iliescu contracandidat Neculai Ontanu, #Lucian Iliescu promisiuni sector 2 , #alegeri PDL
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
inca un Iliescu ! alt Iliescu ! iar Iliescu !
Poza Daoi
Daoi
rank 2