Mircea Toader: Nu cred ca vor exista dezertari din PD-L

Duminica, 13 Martie 2011, ora 08:23

   

Mircea Toader: Nu cred ca vor exista dezertari din PD-L
Mircea Toader, liderul deputatilor PD-L, nu crede ca dupa Congresul partidului din luna mai vor exista dezertari. El se bazeaza in afirmatiile lui pe maturitatea celor care vor candida la sefia formatiunii.

"Eu nu cred in asa ceva (n.r. dezertari din PD-L), eu cred in maturitatea cel putin a liderilor care vor candida, pentru ca de ei depinde, nu depinde de cinci membri sau de parlamentari. Eu cred intr-o discutie foarte realista intre cei care candideaza si sigur ca orice candidatura, la nivel de varf ma refer, nu trebuie sa duca sub nicio forma la pastrarea unor diferente ulterioare acestor candidaturi.

Echipa care va fi la conducere trebuie sa fie formata de toti cei care pana la urma intr-o forma sau alta au sustinut un candidat la presedintie", a declarat Mircea Toader pentru Ziare.com.

Lazaroiu prevede dezertari individuale din PD-L

Declaratia lui vine dupa ce consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a afirmat ca, dupa Congres, daca se va dovedi ca alegerea facuta nu va relansa formatiunea in sondaje, atunci este posibil sa existe dezertari individuale.

"Riscul ca PD-L sa se rupa e foarte mic. Nu cred ca va pleca nimeni din partid in acest moment. Dar dupa Congres, daca partidul nu va lua cea mai buna decizie pentru a se relansa - si asta se va vedea in cateva luni in sondaje - atunci, da, atunci e foarte probabil. Nu neaparat o rupere, nu va pleca o factiune, dar vor fi multe dezertari individuale, pentru ca asa se intampla inainte de alegeri in toate partidele", a afirmat Lazaroiu.

Toader a mai spus ca in acest moment in partid nu s-au format grupuri, pentru ca pana acum nu s-a anuntat nicio candidatura la sefia partidului, in mod oficial.

"Deocamdata nu pot sa spun ca e vreun grup pentru ca nimeni oficial, chiar si neoficial, nu a zis ca va candida la functia de presedinte. Categoric ca sunt colegi care vor sustine o motiune sau alta, dar asta este pana la urma democratia intr-un partid. Important este nu numai persoana, ci programul sau politic, motiunea in sine, care va deveni programul politic al partidului.

Deocamdata nu stiu cine va candida si ce programe politice vor fi. Pana acum au fost doar supozitii. Eu sunt in general adeptul unei echipe din care sa faca parte toata lumea. Fiecare are locul lui si poate sa aduca aportul lui", a mai declarat Mircea Toader pentru Ziare.com.

Deputatul PD-L a tinut sa precizeze ca va candida pentru o functie in partid, la Congresul din mai, insa nu s-a hotarat pentru ce va opta.

"Si eu o sa candidez pentru o functie in Biroul Permanent. Ori vicepresedinte ori secretar executiv", a mai declarat Mircea Toader.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1596 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Kiatra-Neamt
rank 5
ARESTARII sigur vor fi...
Dar veti ajunge pana in luna mai la CIOLAN ??
valah
rank 3
De cei ce dezerteaza cu sutele, nu stie nimeni?
Cei ce ard carnetelele de PNL, puteau incalzi o saptamana Centrala termica a Bucurestiului.
XERESS
rank 3
nu vor exista,
pentru ca cei banuiti de aceast "gind" au deja dosare " facute" din care rezulta ca pot fi acuzati de coruptie. Dar oare citi nu au ?Toader ,stie ce spune ,exista in PD-L in "departament' sprijinit de SRI,si toate serviciile necesare care au facut pe fiecare "condamnabil" chiar daca numai cu "relatii extraconjugale". Basescu ,nu doarme!
DUTTY
rank 5
BINEINTELES CA ASA VA FI !!!!!
Daca spune Mircea Toader!!!!
Cind a spus ceva si nu a fost adevat !!!!!!!!!!
Vasi
rank 5
PD - L s-a format ca un partid de adunatura, multi pigmei in jurul unei personalitati!
La inceput a fost Petre Roman, mai apoi Traian Basescu. In prezent NU exista o personalitate comparabila, care, eventual, sa porneasca de unul singur, sa formeze un nou partid viabil.Stolojan e prea batran si compromis in urma scenetei "Draga Stolo", iar Vasile Blaga a fost mereu om de echipa, cand a iesit in fata n-a mai obtinut rezultate notabile. Deci, e posibil ca dl. Toader sa aiba dreptate! Marea majoritate vor prefera sa ramana in cadrul actualului grup de interese. Catziva plescari, care vor gasi unde sa se lipeasca, vor pleca, poate, spre a se asigura pentru viitor, dar marea majoritate vor ramane, vrand - nevrand!
parerea
rank 5
DRAGULUI VASI,
Asa s-au format toate partidele, nu doar PDL-ul! In jurul unui nucleu "dur" de "fosti"! Din FSN au plecat toti, dorindu-si o felie de PUTERE! Precum Bisericile, colega! Iti sugerez a lectura istoria organizatiilor! Si partidul este o organizatie!
parerea
rank 5
VOR INCEPE "DEZERTARILE" CATRE CELULELE PATRIEI!
Ar fi timpul, dupa 21 de ani! Dupa ce acest fenomen se va fi produs, va incepe etapa curateniei FORTATE, prin intermediul sitei de integritate actionata de Doamna Monica Macovei, iar a treia etapa va fi inscrierea in PDL, vizata de o Comisie de etica si integritate, conform Statutului curatat de parazitii de rit "Hoover"!
maxi
rank 5
RITZI, UDREA, FALCA, PASAT, SI PINALTY SE VOR AUTOSUSPENDA!
..APOI LA MITITICA!

ASTA NU POATE FI CONSIDERATA DEZERTARE!
parerea
rank 5
CE CHIP DE SEF DE APROZAR ARE "DEGETUL" PDL-ULUI!
Sau de macelarie! Doamne, multi mai avem de astia in Parlamentul Romaniei! Fa, Doamne, o groapa mare si ascunde-i in ea pe toti! Ne-au mancat ficatii si neuronii aceste clone iliciene!
alexicu
rank 2
Trebuie alesi cei mai buni!
Nu vor fi dezertari, daca in conducerea PDL vor fi alesi oameni competenti care sa duca o politica corecta indreptata inspre cetatean si binele tarii.
danix61
rank 1
SI PE CINE PROPUI ? PE BERCEA MONDIALUL
CA BASESCU CU ASTIA UMBLA
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor