PD-L l-a trimis pe Crin Antonescu la bai (Opinii)

Joi, 05 Mai 2011, ora 09:05
4575 citiri
PD-L l-a trimis pe Crin Antonescu la bai (Opinii)

Intelegatori fata de drama presedintelui PNL, care in ciuda catalogului de prezenta a Parlamentului se lupta sa demonstreze natiunii ca-i e draga munca, ce si-au spus pedelistii? Ia sa-l lasam noi sa-si trateze bataturile, ca niste buni crestini, si sa gasim un dusman mai aproape, cu care sa ne rafuim!

Zis si facut. Asa ca nu este zi lasata de la Dumnezeu spre iubire si concordie fara sa rateze ocazia de-a se lupta intre ei. Si pana la urma, de ce sa n-o faca? Le-a zis Fondul Monetar International ca Romania are sanse sa inscrie frumusel la categoria "si da-i, si lupta"? Le-a zis! Le-a zis premierul ca datorita masurilor de austeritate care aproape ca i-au mutat carduri-carduri pe romanii de rand in spitalele de psihiatrie, tara va spune adio recesiunii? Le-a zis! Le-a zis seful statului ca ne trag americanii un scut sa moara Ivan de ciuda? Corect! Asa ca, nemaiavand de ce sa lupte cu Opozitia, deoarece mai e un an pana la alegeri si roadele politicii Guvernului se vor revarsa in urne, au identificat adversarul, si-au scos sabiuta din teaca si harsti!

Nesimtiti, ipocriti, mincinosi, profitori, pupincuristi, tradatori, populisti, blonde, securisti, impotenti. Asa arata oaseta portocalie, si sursa caracterizarilor nu sunt moderatorii de la Antena 3 si Realitatea TV. Ci agentii electorali ai lui Emil Boc si Vasile Blaga, porniti sa cucereasca istoria pe calea pumnului in scafarlie administrat colegilor care au alta opinie. Excelent!

Pana pe data de 14, nu m-as mira sa treaca si la dezvaluiri din celelalte, cu schepsis. Cine se afla in spatele unui proiect imobiliar care presupune raderea unei paduri, ce bani a luat o nevasta ca sa depuna sotul un amedament, cum o cheama pe duduia care da numere de ordine pe programele de finantare unde regula e "primul venit, primul servit" si-si cumpara in fiecare luna papuci si mai pufosi, ce terenuri a primit dom senator la sosea, ca sa fie despagubiti niste amarati taman in varful muntelui, unde nu ca nu intra tractorul, dar nici vulturul nu patrunde, daramite calul. Si lista ar putea continua, doar inventivitatea romanului in materie de furt e nesfarsita, mai ales daca face politica.

Si electoratul asista fascinat (cine mai are nervi) cum boierii isi descopera zilnic probleme de caracter, aceiasi boieri care porneau in campania electorala jurand ca s-au nascut saraci, nu vor fura ca predecesorii, si vor muri din dragoste de neam.

La un moment dat, povestea se va termina, si baietii astia isi vor da mana, se vor imbratisa descoperind ca sunt, cu totii, urmasii lui Traian, si-si vor aminti care este obiectul lor principal de activitate.

Pe mine, unul, ma umple invidia. Daca as avea o asemenea coloana vertebrala, m-as face chinez si m-as angaja la circ.

Ce scarbos!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#alegeri PDL, #Blaga Boc PDL presedinte , #alegeri PDL
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
daca antonescu pleaca la bai sa-l lase pe Vanghelie acasa ca sa nu ramanem singuri , ca cine stie cand vine , daca mai vine , ca sa nu ne plictisim ! speram totusi sa se intoarca pana in 2019 si sa ne spuna - cum a fost !