PD-L l-a trimis pe Crin Antonescu la bai (Opinii)

Autor: Cristian Mihai Chis
Joi, 05 Mai 2011, ora 09:05
4276 citiri
PD-L l-a trimis pe Crin Antonescu la bai (Opinii)

Intelegatori fata de drama presedintelui PNL, care in ciuda catalogului de prezenta a Parlamentului se lupta sa demonstreze natiunii ca-i e draga munca, ce si-au spus pedelistii? Ia sa-l lasam noi sa-si trateze bataturile, ca niste buni crestini, si sa gasim un dusman mai aproape, cu care sa ne rafuim!

Zis si facut. Asa ca nu este zi lasata de la Dumnezeu spre iubire si concordie fara sa rateze ocazia de-a se lupta intre ei. Si pana la urma, de ce sa n-o faca? Le-a zis Fondul Monetar International ca Romania are sanse sa inscrie frumusel la categoria "si da-i, si lupta"? Le-a zis! Le-a zis premierul ca datorita masurilor de austeritate care aproape ca i-au mutat carduri-carduri pe romanii de rand in spitalele de psihiatrie, tara va spune adio recesiunii? Le-a zis! Le-a zis seful statului ca ne trag americanii un scut sa moara Ivan de ciuda? Corect! Asa ca, nemaiavand de ce sa lupte cu Opozitia, deoarece mai e un an pana la alegeri si roadele politicii Guvernului se vor revarsa in urne, au identificat adversarul, si-au scos sabiuta din teaca si harsti!

Nesimtiti, ipocriti, mincinosi, profitori, pupincuristi, tradatori, populisti, blonde, securisti, impotenti. Asa arata oaseta portocalie, si sursa caracterizarilor nu sunt moderatorii de la Antena 3 si Realitatea TV. Ci agentii electorali ai lui Emil Boc si Vasile Blaga, porniti sa cucereasca istoria pe calea pumnului in scafarlie administrat colegilor care au alta opinie. Excelent!

Pana pe data de 14, nu m-as mira sa treaca si la dezvaluiri din celelalte, cu schepsis. Cine se afla in spatele unui proiect imobiliar care presupune raderea unei paduri, ce bani a luat o nevasta ca sa depuna sotul un amedament, cum o cheama pe duduia care da numere de ordine pe programele de finantare unde regula e "primul venit, primul servit" si-si cumpara in fiecare luna papuci si mai pufosi, ce terenuri a primit dom senator la sosea, ca sa fie despagubiti niste amarati taman in varful muntelui, unde nu ca nu intra tractorul, dar nici vulturul nu patrunde, daramite calul. Si lista ar putea continua, doar inventivitatea romanului in materie de furt e nesfarsita, mai ales daca face politica.

Si electoratul asista fascinat (cine mai are nervi) cum boierii isi descopera zilnic probleme de caracter, aceiasi boieri care porneau in campania electorala jurand ca s-au nascut saraci, nu vor fura ca predecesorii, si vor muri din dragoste de neam.

La un moment dat, povestea se va termina, si baietii astia isi vor da mana, se vor imbratisa descoperind ca sunt, cu totii, urmasii lui Traian, si-si vor aminti care este obiectul lor principal de activitate.

Pe mine, unul, ma umple invidia. Daca as avea o asemenea coloana vertebrala, m-as face chinez si m-as angaja la circ.

Ce scarbos!

Citeste si:
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Un pod a fost inaugurat cu mare fast, la ambele capete, în județul Buzău. Este vorba despre podul care leagă municipiul Buzău de localitatea Vadu Pașii, iar la un capăt, panglica a fost...
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Sursa: Ziare.com