PD-L trimite scrisori pensionarilor: Prin grija Guvernului Boc vi s-a marit pensia

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 15:41
3773 citiri
PD-L trimite scrisori pensionarilor: Prin grija Guvernului Boc vi s-a marit pensia

In timp ce televiziunile dau imagini cu sute de pensionari care stau la cozi ore intregi pentru doua paini sau o punga de zahar, deputatul PD-L Dan Radu Zatreanu s-a gandit sa le trimita tuturor batranilor din colegiul sau scrisori in care sunt anuntati "cu bucurie" ca li s-a marit pensia.

"Ma bucur ca ati primit o veste cu adevarat buna: vi s-a marit pensia, ca urmare a recalcularii si reincadrarii intr-o noua grupa de munca. Aceasta majorare pe care o meritati a fost posibila prin grija Guvernului condus de Emil Boc care a impus principiul contributivitatii la stabilirea cuantumului pensiilor si a eliminat privilegiile de care dispuneau doar un numar restrans de pensionari cu 'pensii de lux'", se arata in scrisoarea gasita de pensionari din Colegiul 14, Bucuresti, in cutia postala.

Intreg textul este un elogiu adus premierului Emil Boc si Guvernului pe care il conduce atat de curajos, impunand reforma dupa reforma pentru binele cetatenilor.

"Timp de 20 de ani, niciun guvern nu s-a preocupat cu adevarat de instituirea unui sistem just de stabilire a pensiilor si de incadrarea corecta in grupele de munca,

astfel ca toti pensionarii sa primeasca ceea ce merita cu adevarat, dupa o viata de munca. A reusit, iata, Guvernul Boc, care nu a facut promisiuni pe care sa nu le poata onora, ci a preferat faptele in locul vorbelor desarte, dand tarii posibilitatea sa se relanseze economic si sa nu cheltuiasca mai mult decat produce", lauda Zatreanu Guvernul.

Desi statisticile arata ca in perioada Sarbatorilor, fie ele Craciunul, Revelionul sau Pastele, numarul imprumuturilor la CAR facute de pensionari creste simtitor, deputatul PD-L tine sa evidentieze ca "vestea buna" vine inainte de sarbatorirea Invierii Domnului.

"Personal, sunt fericit ca ati putut primi aceasta veste buna acum, cu putin timp inaintea Sfintelor Pastelui, care va doresc sa vina cu bucurii din partea celor dragi si sa va gaseasca sanatosi!", incheie Zatreanu.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...