PDL: Aliante locale care sa nu se numeasca "Miscarea Populara" - surse

Luni, 12 Martie 2012, ora 08:01
2106 citiri
PDL: Aliante locale care sa nu se numeasca "Miscarea Populara" - surse

Colegiul Director al PDL a decis ca intr-o saptamana organizatiile judetene sa vina cu propuneri de aliante, care sa nu se numeasca "Miscarea Populara", au declarat, duminica surse din partid.

Sursele citate de Mediafax au precizat ca este posibil ca aliantele electorale care ar urma sa se constituie la nivel local, de catre PDL cu alte formatiuni, sa aiba denumiri diferite.

Acest lucru se va discuta insa saptamana viitoare, in functie de propunerile care vin de la nivelul judetelor si de partenerii pe care PDL ii poate avea in plan local.

Colegiul Director al PDL s-a reunit, duminica, pentru a discuta legat de alegerile locale.

Deputatul Cezar Preda, presedinte al organizatiei PDL Buzau, preciza duminica dupa-amiaza ca reprezentantii partidului se reunesc, de la ora 16.00, in Colegiul Director, pentru ca fiecare organizatie sa informeze conducerea PDL cum merge in alegerile locale, adica daca va prefera sigla partidului sau o miscare populara la nivelul judetului.

Preda a mentionat ca, duminica, in toata tara, au avut loc sedinte ale Birourilor Permanente ale organizatiilor PDL, in care acestea au decis cum vor merge in alegerile locale.

"Astazi am avut Birouri Permanente in toata tara, iar la Colegiul Director urmeaza sa anuntam fiecare judet cum mergem in alegeri, daca mergem pe varianta unei miscari populare sau sub sigla partidului", explica Cezar Preda.

Reprezentanti ai PDL au venit initial, duminica, la sediul partidului din Aleea Modrogan, insa au plecat, la scurt timp, cu mai multe microbuze, la o vila de protocol din Capitala.

Membrii PDL au sosit la sediul din Aleea Modrogan in jurul orei 16.00, cativa dintre ei facand scurte declaratii la sosire. Dupa aproximativ 20-30 de minute, unii dintre ei au fost vazuti in microbuze care plecau din Aleea Modrogan.

O reuniune a Colegiului Director al PDL a avut loc si in urma cu o saptamana.

La finalul sedintei de duminica trecuta, presedintele PDL Emil Boc declara ca partidul nu va incheia la nivel national niciun fel de alianta pentru locale, dar organizatiile judetene pot decide sa incheie aliante pe plan local, sub denumirea "Miscarea Populara", cu sigla inima.

Emil Boc a precizat ca decizia Colegiului Director este ca PDL sa nu incheie la nivel national niciun fel de aliante pentru alegerile locale, dar va lasa la latitudinea organizatiilor judetene ale partidului sa decida daca vor incheia, pentru maximizarea rezulatelor, aliante judetene cu alte formatiuni politice.

El a spus ca daca organizatiile judetene vor decide sa incheie aliante pe plan local, acestea se vor face sub denumirea "Miscare Populara", cu sigla inima.

Citeste si:
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea a anunțat luni, 18 octombrie, că proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze va ajunge astăzi în Senat. Astfel, potrivit proiectului social democraților,...
Sursa: MEDIAFAX