PDL, scandalul alegerilor Alin Tise: E imposibil sa fi furat 144 de oameni

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 15:39
2415 citiri
PDL, scandalul alegerilor Alin Tise: E imposibil sa fi furat 144 de oameni

Senatorul PDL de Cluj Alin Tise nu crede ca e posibil ca alegerile din partid sa fi fost fraudate, intrucat numararea voturilor a fost facuta de 144 de oameni, iar la fiecare masa a fost cate un reprezentant al fiecarei motiuni, toti semnand procesele verbale.

"Comisia de organizare a dat duminica trecuta un raspuns la contestatia facuta de domnul Petrescu, acela a fost raspunsul final al comisiei, mai ales ca viza un aspect legat de numararea voturilor, numai ca numararea n-a facut-o comisia de organizare, ci comisia de numare, formata din 144 de oameni, care erau cate 48 de oameni de la fiecare motiune. Acei colegi au semnat in unanimitate procesele verbale, toti considerand ca s-a facut o numarare corecta.

Noi nu putem, comisia de organizare (Tise a fost membru-n.red), sa spunem ca cei 144 de oameni care au numarat au facut matrapazlacuri. E greu de crezut ca au furat numaratoarea, era cate un reprezentant al fiecarei motiuni la fiecare masa. E imposibil sa crezi ca 144 de oameni, cate unul de la fiecare motiune, s-au furat intre ei. Daca se dovedeste ca cineva din comisia de fraudare a fraudat, trebuie identificata din cei 144, alaturi de cei care au numarat alaturi de ea la masa, sa spuna cum au numarat, dar e greu de crezut. Le dau crezare oamenilor care au numarat si n-au contestat procesele verbale. Cum sa spun eu ca acel coleg e hot?", a spus Tise, pentru Ziare.com.

Tise, un apropiat al lui Emil Boc, care a sustinut-o pe Elena Udrea, nu vede posibil un scenariu in care o aripa importanta ar pleca din partid.

Toti oamenii care iubesc acest partid vor ramane in partid. Stiam de la inceput ca unul va castiga si altul va pierde. Trebuie sa ne vedem de drumul nostru in Opozitie si sa ramanem in acest partid. Cine nu iubeste acest partid nu-l putem tine cu forta", a conchis Tise.

Elena Udrea, care a pierdut alegerile in fata lui Vasile Blaga, a facut contestatie, spunand ca alegerile au fost fraudate. Miercuri, ea si-a retras contestatia, dupa o discutie in interiorul partidului.

Alegerile din PDL: Udrea isi retrage contestatia. "Ramanem sa ne batem cu USL"

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com